«لیلا» و «سودا» دو دختر «مختار نجفی» از کارکنان ایستگاه راهآهن مراغه هستند؛ پدرشان در قسمت نگهداری خط و ابنیه راهآهن فعالیت دارد و گویا خودشان از استعداد و توان خودشان مراقبت کردهاند تا با غوطهور شدن در رسانه به هرز نرود.
جالب اینکه هر موقع وارد بحثهای درِگوشی و خواهرانه میشوند، ناخودآگاه ایتالیایی صحبت میکنند و پدرشان میگوید: «مدام در خانه هم در حال گفتوگو به همین زبان هستند».
استعداد عجیب این دو خواهر زمانی بیش از پیش خودنمایی میکند که بدانیم به صورت خودآموز زبان چینی را هم فراگرفتهاند البته نه به این راحتی زیرا در و دیوار خانهیشان پر است از مقواهایی که حروف چینی روی آنها نوشته شده است.
«لیلا» که خواهر بزرگتر است به گفته خودش سال گذشته در کنکور زبان ایتالیایی شرکت کرده و به ۹۸ درصد از سوالات پاسخ درست داده و سودا هم پشتبند خواهرش در حال یادگیری و درخشش است.
حضورشان در دفتر ایرنا فرصتی بود تا از تقدس پرچم کشورمان به زبان انگلیسی گفته و روزهای مصادف با اربعین را تسلیت بگویند؛ همچنین از حضرت محمد (ص) به عنوان پیامبر مهربانیها سخن به میان آورند و برای حضور در راهپیمایی اربعین سال بعد تصمیم بگیرند.
به گزارش ایرنا رسانهای شدن فرهنگ و جامعه شرایطی جدید برای یادگیری فراهم کرده است و با کمی تلاش و سختکوشی میتوان از رسانه برای درخشش در عرصههای علمی بهره گرفت؛ اگرچه همین رسانه میتواند عامل اصلی حواسپرتی و ضدیادگیری هم باشد.
آری رسانه در زمان حاضر دو روی سکه دارد؛ برای آنانی که در زمینه سواد رسانهای کوشیدهاند و از وجوه مثبت آن بهره میگیرند، فرصتی مغتنم، و برای افرادی که در مقابل محتوای رسانهها منفعل هستند، عاملی برای حواسپرتی و شاید انحراف محسوب میشود.