به گزارش خبرنگار ایرنا، حامد آرمانفر عصر سه شنبه در آیین خشت گذاری مدرسه ۹ کلاسه شهدای پالایشگاه تهران که در روستای گلحصار کهریزک شهرستان ری برگزار شد اظهار داشت: سالهای گذشته یک قرارداد با شرکت آب و فاضلاب منعقد کردیم و بر اساس آن ۶۰۰ لیتر در ثانیه پساب و فاضلاب تهران وارد پالایشگاه جهت تصفیه می شود.
وی ادامه داد: از این آب برای آشامیدن استفاده نمیکنیم اما این آب از نظر آزمایشهای کیفی در آینده در حد آشامیدن حتی بالاتر شده که به عنوان آب مقطر قابل استفاده خواهد بود.
مدیرعامل پالایشگاه نفت تهران با اشاره به اینکه پالایشگاه ها برای خنک کردن سیستم های خود نیاز به مصرف آب دارند، خاطرنشان کرد: در پالایشگاه ساعتی یکهزار و ۳۰۰ متر مکعب آب مصرف میشود ولی با تدابیری که صورت گرفته امیدواریم با تکمیل طرح تصفیه پساب شهری تهران تا پایان سال ۱۴۰۳ دیگر آب آشامیدنی در این بخش مورد استفاده پالایشگاه قرار نگیرد که این مصرف حدود یک و نیم درصد مصرف کل تهران است.
آرمانفر با مقایسه پالایشگاه تهران با دیگر پالایشگاه های کشور افزود: پالایشگاههای کشور ملزم هستند ۲۰ تا حداکثر ۳۰ درصد فضای صنعتی شان را فضای سبز کنند؛ جایی را سراغ ندارم در پالایشگاههای کشور که بیش از ۲۰ تا ۳۰ درصد فضای سبز داشته باشند.
وی ادامه داد: اما پالایشگاه تهران که بین ۴۷۰ تا ۴۸۰ هکتار بنا شده است فقط ۲۰۰ هکتار آن فضای صنعتی میباشد یعنی ۲۷۰ تا ۲۸۰ هکتار آن جنگل است و ۱۰ هکتار هم داخل پالایشگاه فضای سبز وجود دارد.
مدیرعامل پالایشگاه نفت تهران یادآور شد: ما نیز دغدغه محیط زیست و آلودگی فضای شهر تهران به ویژه شهرری و همسایگان خود را داریم و تلاش می کنیم تا هوای پاک تری داشته باشیم