علی محمدحسینی روز پنجشنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا افزود: محدودیتی در تامین کود نداریم اما روند نظارت بر توزیع آن بر اساس سامانه پایش مواد کودی در جهت تسهیل در امر خدمات رسانی به کشاورزان اعمال می شود تا حقی از کشاورزان ضایع نشود.
وی همچنین از آغاز کشت محصولات پاییزه گندم، جو و کُلزا در مزارع استان تهران خبر داد و گفت: شرکت خدمات حمایتی کشاورزی استان تهران آمادگی دارد کودهای مورد نیاز محصولات استراتژیک کشاورزی استان را در فصل زراعی جدید تامین کند.
به گفته محمدحسینی، ۴۵هزار هکتار گندم، ۳۰هزار هکتار جو و سه هزار هکتار کلزا از زمین های زراعی استان تهران به کشت محصولات مذکور براساس الگوی کشت در در سال زراعی ۱۴۰۲-۱۴۰۳ اختصاص می یابد.
وی ادامه داد: مدیریت و تغذیه گیاه در زمان کشت موجب تقویت ریشه گیاهان، تامین مواد مغذی برای فصل رشد، افزایش سرسبزی گیاه در طول دوران رشد، حفاظت گیاه در مقابل آفات و بیماری ها و در نهایت افزایش تولید در واحد سطح در مزارع خواهد شد.
محمدحسینی افزود: سهمیه کود استان تهران در سال جاری ۵۳هزار و ۴۱۹ تُن انواع کود ازته، فسفاته و پتاسه بوده که از این مقدار ۴۲هزار و ۲۸۳ تن ازته، ۸هزار و ۱۶ تن فسفاته و ۳هزار و ۱۲۰تن پتاسه به این استان اختصاص یافته است.
وی این را هم گفت که تاکنون ۱۰هزار و ۷۰۰ تسن انواع کود بر اساس حواله های الکترونیک صادره از مراکز جهاد کشاورزی در بین کشاورزان در سال جاری توزیع شده است و از ذخایر مناسبی برای کشت پاییزه هم برخوردار هستیم.
مدیرشرکت خدمات حمایتی کشاورزی استان خاطرنشان کرد: تهران افزود: روند نظارت بر توزیع کود بر اساس سامانه پایش مواد کودی انجام می شود تا هیچ حقی از کشاورزان ضایع نشود.