به گزارش روز پنجشنبه روابط عمومی آموزش و پرورش کهگیلویه و بویراحمد، سیدعلی احمدزاده در نشست شورای آموزش و پرورش استان؛ اظهار کرد: این فضاهای آموزشی که در مناطق ۱۳ گانه استان ایجاد شده اند، چهار هزار و ۵۰۰ میلیارد ریال هزینه داشته است.
وی افزود: ۹ هزار و ۵۰۰ میلیارد ریال در دور دوم سفر برای مدرسه سازی به استان اختصاص یافته که یک حرکت تحول سازی در این حوزه ایجاد خواهد کرد.
احمدزاده با بیان اینکه جریان مدرسه سازی دائمی و باید برمدار حرکت باشد، عنوان کرد: ۴۸۵ مدرسه سنگی در استان داریم و باید به سرعت کار شود تا مدرسه های نو جایگزین مدارس سنگی و فرسوده شوند.
استاندار کهگیلویه وبویراحمد تاکید کرد با آینده نگری برنامه ریزی برای اینکه مشکلات و کمبودهای مدارس رفع شوند همزمان باید مدارس در دست اجرا، آماده برای اجرا و افتتاحیه داشته باشید.
احمدزاده به تدوین طرح جامع ای از نیاز فضاهای آموزشی در همه نقاط استان تاکید کرد و ابراز داشت در هیچ برهه ای از زمان نباید وقفه ای در پروژه مدرسه سازی و یا احداث فضای آموزشی استان بوجود آید.
وی با شاره به به حجم بالای تراکم دانش آموزی در مرکز استان و کمبود فضای آموزشی در همین منطقه، گفت: امروز در این شهرستان با مشکل جدی کمبود فضای آموزشی مواجه هستیم در حالی که در گذشته فضای آموزشی به غیرآموزش و پرورش واگذار شده است.
احمدزاده با اشاره به نزدیک شدن به ماه مهر، ادامه داد: از مدیرکل آموزش و پرورش، نوسازی مدارس و سایر مدیران مرتبط با موضوع تعلیم و تربیت میخواهم طوری برنامهریزی کنند که در آغاز سال تحصیلی مشکلات مدارس را به حداقل برسانیم.
استاندار کهگیلویه و بویراحمد با بیان اینکه برخی کارها نیازمند مدیریت است، گفت: اینکه فکر کنیم بدون اعتبار نمیتوانیم تحول ایجاد کنیم امر معقولی است اما مبنای تحولات همیشه اقتصادی نبوده بلکه تفکر خوب است و اگر بتوانیم این مهم را حاکم کنیم بسیاری از برنامهها را میتوانیم بدون اعتبارات سنگین انجام دهیم و موفق شویم.
وی تاکید کرد: خیلی از مشکلاتی که در جامعه با آن دست به گریبان هستیم نبود انسجام در کارها است آموزش و پرورش دستگاهی مهم، زیربنایی، تحول آفرین و گسترده است اگر انسجام و بهرهوری به خوبی در این اداره شکل بگیرد علاوه بر اینکه راندمان کار افزایش مییابد جلوی هدر رفتها را میتوان گرفت.
احمدزاده بیان کرد کرد: آموزش و پرورش بر روی بهرهوری حساب باز کند و از اعتباراتی که در اختیار دارد نهایت استفاده را ببرد، ضمن اینکه از آموزش و پرورش حمایت میکنیم اما انتظار داریم با همین اعتبارات اولیهای که در اختیار دارد میدانی و عملیاتی پای کار باشد.
استاندار کهگیلویه و بویراحمد از آموزش و پرورش خواست کار گستردهای انجام دهد و گزارش دهند که کجای کار هستیم و چه مواردی را نیاز داریم.
وی عنوان کرد: تیم آموزش و پرورش پای کار باشد و از مدارس مناطق مختلف سرکشی کنند و به من گزارش دهند که این تعداد مدرسه این امکانات را نیاز دارند تا آنچه مورد نیاز مدارس است را تهیه و در اختیارشان قرار دهیم.
احمدزاده با تاکید بر اینکه همه دستگاهها آماده بازگشایی مدارس، دانشگاهها و حوزههای علمیه شوند، گفت: دشمن کمر همت بسته تا در روند آموزشی کشور اختلال ایجاد کند لذا از معلمان و اساتید میخواهم پای کار باشند و اجازه این توطئه را به به دشمنان ندهند.
استاندار کهگیلویه و بویراحمد خواستار سرکشی مدیران مرتبط مدارس، دانشگاهها و حوزههای علمیه شد و گفت: خودم هم از مرکز آموزشی استان بازدید میکنم تا از نزدیک در جریان وضعیت آموزشی قرار بگیرم.
احمدزاده با بیان اینکه از اول مهر ماه همه مسئولان در کنار دانشآموزان، دانشجویان و طلاب باشند، افزود: همه امکانات استان برای بازگشایی باشکوه مدارس و نظام تعلیم و تربیت بسیج شود.
استاندار کهگیلویه و بویراحمد تاکید کرد: دستگاه های خدمات رسان گاز، برق، آب و مخابرات هر جایی که فضاهای آموزشی نیازمند کمک، همکاری و ارائه خدمات هستند اولویت کار قرار دهند.
وی عنوان کرد: برای تامین سرویس مدارس، دانشگاه ها و روانسازی ترافیک و ایجاد امنیت در سال تحصلی جدید شهرداری ها، حمل و نقل، نیروی انتظامی و دستگاه های مرتبط همکاری جدی داشته باشند.
احمدزاده در پایان از اقدامات خوبی که در چند ماه اخیر توسط آموزش و پرورش انجام شد تقدیر کرد و گفت: برگزاری مسابقات ورزشی دانشآموزان دختر و پسر سراسر کشور کار خوبی بود که فاخر و باشکوه در استان انجام گرفت.
مدیرکل آموزش و پرورش کهگیلویه و بویراحمد نیز از آمادگی کامل آموزش و پرورش استان برای استقبال خوب و باشکوه از دانش آموزان ۱۳ منطقه کهگیلویه وبویراحمد در اول مهر خبر داد.
حسنعلی عزتخواه اظهار کرد: تمام تلاشمان را با کمک نوسازی مدارس بکار بستیم تا فضاهای آموزشی جدید اضافه شود، تجهیزات تکمیل و یا نوسازی و یا بازسازی شوند.
وی عنوان کرد: مشکلات تراکم دانش آموزی در شهرها بخصوص در بویراحمد جدی بوده چرا که ۶۷ درصد دانش آموزان استان درشهرها هستند و ۳۲ درصد فضای آموزشی در شهرها می باشد.
مدیرکل آموزش و پرورش کهگیلویه و بویراحمد تصریح کرد: ۳۳ درصد دانش آموزان استان در روستاها هستند و ۶۸ درصد فضای آموزشی استان در روستاها قرار دارد و این نابرابری مشکلات عدیده ای را برای آموزش و پرورش استان ایجاد کرده است.
غزتخواه بیان کرد: اول مهر سال تحصیلی ۱۴۰۳ – ۱۴۰۲ تعداد ۱۷۲ هزار دانش آموز در بیش از سه هزار فضای آموزشی سال تحصیلی را آغاز می کنند.
وی ادامه داد: ۱۷ هزار دانش آموز کلاس اولی با شعار « مهر مهدوی و مدرسه ایران قوی » در جشن شکوفه ها ۲۹ شهریور سال تحصیلی خود را آغاز خواهند کرد.
مدیرکل آموزش و پرورش کهگیلویه و بویراحمد عنوان کرد: سال تحصیلی و زنگ مدارس در روز اول مهر نواخته می شود.