علی اسماعیلی روز جمعه در گفتوگو با خبرنگار ایرنا با بیان اینکه سال گذشته ۵۰ درصد نیروهای بازنشسته جایگزین شدند، اضافه کرد: البته تلاش ما این است که هیچ کلاسی از معلم خالی نماند و برای جبران این موضوع نیروی خرید خدمت به کارگیری خواهد شد.
اسماعیلی تصریح کرد: با پیگیری انجام شده روند جایگزینی نیروهای بازنشسته برای یک هزار و ۴۰۰ نفر تثبیت شده است.
مدیرکل آموزش و پرورش استان زنجان در ارتباط با جذب نیرو، گفت: امسال ۳۴۶ نفر در مقطع ابتدایی و ۳۸۰ نفر در دوره متوسطه جذب آموزش و پرورش استان خواهند شد و با ورود نیروهای جدید ساعات اضافه کاری تا ۲۰ درصد کاهش خواهد یافت.
مدیرکل آموزش و پرورش استان زنجان در ادامه با بیان اینکه نیروهای خروجی آموزش و پرورش از استان بیش از نیروهای ورودی است، گفت: بر اساس آمارهای موجود، تعداد درخواستهای انتقال درون استانی دائم در زنجان یک هزار و سه نفر است.
وی با بیان اینکه مجموع انتقال یافتههای دائم از استان ۴۲۰ نفر است، اضافه کرد: همچنین درخواستهای انتقال موقت نیز در مجموع ۷۴۴ نفر ثبت شده است.
اسماعیلی گفت: معمولا بیشترین کمبود نیروی انسانی را در مقطع ابتدایی داریم ولی سال گذشته وضعیت قابل قبولی در این زمینه داشتیم.
مدیرکل آموزش و پرورش استان زنجان با بیان اینکه عمده مشکل نیروهای ما در مقطع متوسطه اول است، گفت: به رغم مشکلات موجود، میانگین متوسط نیروی آموزشی استان زنجان بالاتر از میانگین کشوری است.
تعداد دانش آموزان استان زنجان در سال تحصیلی جدید نسبت به سال گذشته بیش از ۲ درصد افزایش داشته است.
امسال بیش از ۲۲ هزار دانش آموز جدید وارد مدارس استان زنجان میشوند.
بیش از ۲۱۹ هزار و ۳۶۱ دانش آموز در ۲ هزار و ۲۳۰ فضای آموزشی استان زنجان تحصیل می کنند.