بجنورد-ایرنا- معاون صنایع عمومی وزارت صنعت، معدن و تجارت گفت: صنعت نساجی در دولت سیزدهم ۱۷ درصد رشد یافت این در حالی است که تلاش دولت های قبل تنها بر حفظ این صنعت و بدون رشد بود.

به گزارش خبرنگار ایرنا، محمدمهدی برادران روز یکشنبه در آیین افتتاح یک طرح صنعتی در شیروان خراسان شمالی اظهار کرد: واحدهای تولیدی نساجی در سال‌های اخیر با چالش هایی مواجه بودند و در دولت سیزدهم علاوه بر حفظ آن در این صنعت اشتغال نیز ایجاد شد.

وی افزود: رشد صنایع نساجی در حالی است که بیشتر ماشین آلات این بخش، قدیمی و فرسوده است و دولت ها تنها حفظ این صنعت را هدفگذاری کرده بودند.

معاون صنایع عمومی وزارت صنعت، معدن و تجارت تصریح کرد: بیشتر کارخانجات نساجی در دولت های قبل به سمت تعطیلی رفته بود و تلاش کردیم با ارایه تسهیلات و حمایت لازم این صنعت را حفظ کنیم.

وی گفت: رونق بخش نساجی به حدی است که تعدادی از این واحدهای صنعتی سه شیفت کار فعالیت می کنند که اشتغال زیادی به دنبال داشته است.

برداران، انحصار در بخش پارچه را از مشکلات نساجی کشور دانست و گفت: دولت سیزدهم با ایجاد رقابت و افزایش تولید انحصار این بخش را شکست و بازاری رقابتی ایجاد کرد.

وی ادامه داد: مردم با راه اندازی واحدهای جدید تولیدی و احیای صنایع راکد، رشد اقتصادی را در کشور احساس خواهند کرد.

تاکید بر رونق صنایع خراسان‌شمالی

معاون صنایع عمومی وزارت صنعت، معدن و تجارت با بیان اینکه حمایت از صنایع خراسان شمالی در دستور کار این وزارتخانه قرار دارد گفت: ظرفیت و پتانسیل های خوبی در این خطه برای ایجاد و گسترش واحدهای صنعتی در بخش های مختلف وجود دارد که در آمایش صنعتی استان به آن تاکید شده است.

وی یادآور شد: تسهیلات مورد نیاز سرمایه گذاران خراسان شمالی را تامین خواهیم کرد و علاوه بر آن زمین و مواد اولیه نیز برای ایجاد واحدهای تولید در بخش های مختلف صنعتی در اختیار آنان گذاشته می شود که این امر به صورت ویژه در استان انجام خواهد شد.

برادران بر شناسه دار کردن واحدهای تولیدی مبلمان تاکید کرد و افزود: باید خدمات پس از فروش نیز به مشتریان ارایه شود که نیازمند ارتقا در زمینه تولید نیز هستیم.

به گزارش ایرنا، خط تولید واحد صنعتی چوب امروز (یکشنبه) با حضور «محمدمهدی برادران» معاون صنایع عمومی وزارت صنعت، معدن و تجارت در شهرستان شیروان خراسان شمالی افتتاح شد.

همچنین وی در جریان سفر به خراسان شمالی از شرکت کشت و صنعت مزرعه سبز خرم در شهرستان فاروج بازدید کرد.

خراسان شمالی حدود ۴۰۰ واحد تولیدی و صنعتی با سرمایه گذاری ۱۳ هزار میلیارد ریال و اشتغال ۱۱ هزار نفر دارد که از لحاظ داشتن صنایع بزرگ صنعتی رتبه دهم را در بین استان های کشور به خود اختصاص داده است.

سهم اشتغال در این استان در سه بخش کشاورزی با ۳۹.۶ درصد، صنعت با ۲۴.۳ درصد و خدمات ۳۶.۱ درصد است.