احمد وزیری راد روز دوشنبه در گفتوگو با خبرنگار ایرنا، افزود: با پرداخت این تسهیلات حدود یکهزار اشتغال در بخش خانگی در استان قم به وجود خواهد آمد.
وی ادامه داد: در استان قم تقاضا برای جذب ۲ برابر این میزان از تسهیلات وجود دارد و هم اکنون حدود ۲ هزار پرونده معرفی به بانک وجود دارد که معطل اختصاص مجدد تسهیلات ابلاغی هستند.
وزیری راد خاطرنشان کرد: قم با نرخ بیکاری ۸.۹ درصدی جزو ۱۰ استان برتر کشور است و در حال حاضر با وجود فرصتهای شغلی، با کمبود نیروی کار در واحدهای صنعتی روبه رو است که حل بخشی از این مساله نیازمند اصلاحاتی در مساله دستمزد است.
وزیری راد بیان داشت: زمینه و بسترهای قابلتوجهی برای اشتغال خانگی و خرد در این استان وجود دارد که طی دو سال گذشته اقدامات خوبی جهت شناسایی و پویایی آنها صورت گرفته است.
وی با بیان اینکه اشتغال خرد خانگی یکی از راهکارهای تجربهشده در جوامع مختلف در حل مشکلات معیشتی افراد کم برخوردار و رشد تولید افراد صاحب ذوق و ایده است، افزود: توجه به اشتغال خرد خانگی در کنار طرحهای کلان اقتصادی در دستور کار مجموعه مدیریت استان قم قرار دارد.
وی بابیان اینکه ایجاد بازارچه و برپایی مستمر نمایشگاه از عوامل و بسترهای مورد نیاز برای پویایی اشتغال خانگی است، گفت: یکی از ویژگیهای موضوع اشتغال خانگی در قم، شناسایی و رصد مطلوب بازار هدف در سوق دادن افراد علاقهمند جهت سرمایهگذاری و فعالیت در اشتغال خرد است.
مدیرکل تعاون، کار و رفاه اجتماعی با اشاره به شکلگیری دهها صندوق مردم یار قرضالحسنه توسط بسیج سازندگی قم در حمایت از اشتغال خرد خانگی، افزود: مجموعه این قبیل اقدامات سبب رشد اشتغال در استان ، افزایش تولیدات خرد و بومی و در نتیجه کاهش آسیبهایی است که از محل بیکاری یا مشکلات مالی میتواند دامنگیر بخشی از جامعه شود.
وزیری راد با بیان اینکه یکی از نیازهای مهم در اعتلای اقتصاد خرد خانگی ترویج فرهنگ استفاده از کالای ساخت داخل است، یادآور شد: مشاغل و رستههای مختلف اشتغال خانگی با توجه به تنوع و جذابیتهای لازم، ظرفیت تامین برخی از نیازهای روزمره مردم را داشته و میتوانند در رشد تولیدات داخلی بازوی قدرتمندی برای اقتصاد کلان کشور باشند.
وی با تاکید بر اهمیت و ضرورت برگزاری مستمر کارگاههای آموزشی برای علاقهمندان و متقاضیان فعالیت در اشتغال خانگی، اظهار داشت: بالا بردن سطح کیفیت، بستهبندی مشتری پسند و بازاریابی وسیع و فرا استانی از نیازهای مهمی است که باید در خصوص اشتغال خانگی در استان قم نسبت به آنها برنامهریزی و اقدام شود.