بوشهر- ایرنا- رئیس شبکه بهداشت شهرستان بوشهر گفت: امسال ۲۳ هزار و ۸۰۰ مورد اندازه‌گیری دما، ۲ هزار و ۸۳۵ سنجش قطبیت روغن، ۱۶۰ مورد سنجش آلودگی سطوح و ۲ هزار و ۶۵۰ مورد میزان شوری مواد غذایی تولیدی در مراکز عرضه با استفاده از دستگاه‌های پرتابل توسط بازرسین بهداشت محیط انجام شده است.

به گزارش ایرنا حمید حبیبی نیا روز دوشنبه اظهار کرد:جهت نظارت هرچه بهتر بر بهداشت مواد غذایی در صنوف، کارشناسان بهداشت محیط به دستگاه‌های پرتابل در ساعات مختلف شبانه‌روز و در نوبت‌های صبح، ظهر و شب، مجهز شدند.

وی افزود: بازرسان بهداشت محیط ضمن بازدید از مراکز تهیه و توزیع مواد غذایی، علاوه بر بررسی بهداشت فردی، ساختمان، ابزار و وسایل کار، با به‌کارگیری دستگاه‌های سنجش پرتابل، نکات لازم را کنترل می‌کنند.

حبیبی نیا ادامه داد: کارشناسان با استفاده از این تجهیزات، دمای استاندارد برخی دستگاه‌ها از جمله یخچال، فریزر، سردخانه و کانترهای گرم و سرد نگهداری مواد غذایی و همچنین کیفیت روغن مصرفی در رستوران‌ها و مراکز عرضه فست فود، سنجش شوری مواد غذایی و سنجش بار میکروبی سطوح میز کار، تجهیزات و ظروف را اندازه‌گیری می‌کنند.

وی یادآورشد: کارشناسان با استفاده از دماسنج‌های لیزری و نفوذی، دمای یخچال، فریزر و سردخانه‌های نگهداری مواد غذایی و همچنین دمای پخت انواع غذاها را کنترل کرده و در مواردی که مغایر با استانداردهای لازم باشد، اخطار بحرانی برای رفع نقص بهداشتی موجود صادر می‌ کنند.

رئیس مرکز بهداشت بوشهر ادامه داد: سنجش کیفیت روغن مصرفی، به‌ویژه در رستوران‌ها، بیرون برها و مراکز فست فود نیز با استفاده از دستگاه‌های سنجش پرتابل انجام و در صورت غیرقابل‌مصرف بودن روغن مورداستفاده، ضمن آموزش رعایت اصول بهداشتی، اقدام قانونی لازم به عمل می‌آورند.
وی اضافه کرد:
حبیبی نیا گفت: شهروندان عزیز می‌توانند در صورت مشاهده هرگونه تخلف بهداشتی در اماکن عمومی و مراکز تهیه و توزیع مواد غذایی مراتب را به‌صورت شبانه‌روزی با شماره تلفن ۱۹۰ سامانه شکایات مردمی در میان بگذارند و اطمینان داشته باشند که به اخبار و شکایات آن‌ها در اسرع وقت رسیدگی خواهد شد.