اهواز - ایرنا - فرمانده پلیس راهنمایی و رانندگی اهواز با بیان اینکه انجام تخلف رانندگی در این شهرستان بسیار عادی شده است، گفت: به طور میانگین روزانه ۱۷۳ تخلف راهنمایی و رانندگی در اهواز رخ می‌دهد که از این تعداد ۱۷ تخلف حادثه ساز است.

به گزارش ایرنا، سرهنگ ایمان حسنوند روز دوشنبه در شورای اداری شهرستان اهواز در سرسرای جمعیت هلال احمر خوزستان بیان کرد: در شهرستان اهواز با سه پدیده راهنمایی و رانندگی مواجه هستیم‌ که یکی از این موارد سد معبر توسط وانت بارهای میوه و تره بار در کنار خیابان‌های اهواز است که روز به روز به تعداد آن‌ها نیز افزوده می‌شود و باعث ایجاد گره ترافیکی در شهر شده‌اند.

وی افزود: پدیده دیگر حرکات نمایشی و خطرناک در خیابان‌های شهر است که منجر به توقیف چند خودرو شد اما این اقدامات بازدارنده نیست و همچان شاهد این حرکات در شهر هستیم.

فرمانده پلیس راهنمایی و رانندگی اهواز ادامه داد: مورد سوم نیز عادی شدن انجام تخلفات راهنمایی و رانندگی در اهواز است ، متاسفانه نرخ جریمه‌ها مانع از انجام تخلف نشده و در نهایت باعث وقوع تصادفات می‌شود.

سرهنگ حسنوند ادامه داد: سرویس‌های مدارس نیز به دلیل رعایت نکردن قوانین راهنمایی و رانندگی و نکات ایمنی و جابه جایی دانش آموز بیش از ظرفیت خودرو عامل بروز حوادث رانندگی و به خطر انداختن جان دانش آموزان می‌شوند.

وی یادآور شد: طی ۶ ماهه نخست پارسال ۵۷۰ هزار فقره برخورد با متخلفان در اهواز انجام گرفت که این رقم در مدت مشابه امسال به ۹۳۲ هزار فقره افزایش یافته است.

سرهنگ حسنوند با بیان اینکه میزان وقوع تخلفات راهنمایی و رانندگی در اهواز نسبت به پارسال ۶۳ درصد رشد داشته است، اظهار کرد: طی ۶ ماهه پارسال تعداد فوتی‌های تصادفات ۵۱ نفر و امسال ۴۶ نفر بوده و میزان مصدومان مدت مذکور یک هزار و ۹۲ نفر بوده که امسال به یک هزار و ۱۵۹ نفر افزایش یافته است.

رییس شورای اسلامی کلانشهر اهواز نیز در ادامه این نشست بیان کرد: اهواز ۲۰ سال از استان‌های دیگر به لحاظ پیشرفت و آبادانی عقب مانده و بخشی از این عقب ماندگی مربوط به عملکرد مدیران و مسئولان این شهرستان است.

محمد علی پور موسی در ادامه با اشاره به وضعیت نامناسب آسفالت در اهواز گفت: برای بهسازی آسفالت اهواز ۵۰ هزار میلیارد ریال اعتبار نیاز است، این در حالی است که بودجه عمرانی اهواز هشتاد هزار میلیارد ریال بوده و ۱۰ هزار میلیارد ریال برای بهسازی آسفالت اهواز در نظر گرفته شده است .

وی با تاکید بر اینکه برای آبادانی اهواز نیاز به تامین اعتبار و بسیج همه دستگاه‌هاست افزود: اگر عوارض آلایندگی و ارزش افزوده به طور کامل به اهواز پرداخت شود، بسیاری از مشکلات این شهرستان برطرف می‌شود.

رییس شورای اسلامی کلانشهر اهواز با بیان اینکه برخی مدارس اهواز بسیار فرسوده هستند، بیان کرد: شرکت‌ها و دستگاه‌های مختلف در حوزه مسئولیت‌های اجتماعی به بهسازی مدارس اهواز کمک کنند.

به گزارش ایرنا، شهرستان اهواز با جمعیت حدود یک میلیون و ۲۰۰ هزار نفر دارای سه بخش است.