به گزارش روز سهشنبه ایرنا، مریم کاظمیپور در گفت وگو با خبرنگاران در خصوص اعزام کاروان ایران به بازیهای آسیایی و پاراآسیایی، اظهار داشت: هماهنگی لازم بین وزارت ورزش و کمیتههای ملی المپیک و پارالمپیک ایجاد شده و تمام امکانات را برای موفقیت ورزشکاران فراهم کردیم. با برنامهریزی دقیق و حساب شده کاروانهای ایران تجهیز شده و امیدوارم بهترین نتایج را در هانگژو کسب کنیم.
وی ادامه داد: ۱۷ فدراسیون در کاروان ایران ورزشکار زن دارند و بانوان ما در ۲۱ رشته در هانگژو مسابقه خواهند داد. اولین مسابقه دختران ایرانی در چین مربوط به قایقرانی است و از فردا دور مقدماتی مسابقات روئینگ بانوان آغاز میشود. همچنین تیمهای ووشو و قایقرانی بیشترین بانوی اعزامی به هانگژو را دارند. البته دختران ایران در یکسال گذشته درخشش خوبی داشتند و حتی موفق به کسب ۲ سهمیه المپیک ۲۰۲۴ پاریس در تیراندازی شدند. همچنین دختران ایرانی در تکواندو نیز شرایط بسیار خوبی دارند.
معاون زنان وزارت ورزش و جوانان با اشاره به اعزام دختران وزنهبردار، گفت: دختران ایرانی یک آوردگاه سخت و بزرگ جهانی را تجربه کردند و امیدواریم در آینده بتوانند عملکرد درخشانی داشته باشند. آنان هنوز در ابتدای راه هستند.
کاظمی پور با اشاره به حضور بانوان ایرانی با حجاب اسلامی در هانگژو، افزود: یکی از مهمترین ویژگیهای بانوان ایرانی در چین، پایبندی به حجاب اسلامی و چارچوب و ارزشهای نظام اسلامی است که از هم اکنون مدال افتخار را بر گردن آنها خواهد آویخت.
وی در خصوص شمار مدال احتمالی بانوان، گفت: در چند رشته با نگاه حمایتی دختران را به هانگژو اعزام میکنیم اما پیشبینیهایی در خصوص مدالآوری داریم. فکر میکنم نسبت به دوره قبلی شرایط بهتری داریم. البته باید شرایط محیطی و روحی ورزشکار در روز مسابقه هم سنجیده شود. در بازیهای پاراآسیایی، بانوان ایران نسبت به کاروان افزایش چشمگیری دارند. آنان نسبت به تمام اعضای کاروان سه درصد و نسبت به بانوان دوره گذشته پنج درصد رشد کمی در کاروان اعزامی به بازیهای پاراآسیایی دارند. امیدوارم این رویکرد در دورههای آینده و تورنمنتهای مهم همچنان ادامه داشته باشد.