به گزارش ایرنا کبری توکلی روز چهارشنبه اظهار کرد: از این مقدار ۱۵ هزار تن خارک و ۴۵ هزار تن نیز رطب بوده است.
وی افزود: امسال برداشت خرما در استان بوشهر به دلیل گرمای هوا حدود یک هفته زودتر از سالهای قبل در شهرستانهای دشتستان، برخی نقاط تنگستان و دشتی آغاز شده است.
معاون بهبود تولیدات گیاهی سازمان جهاد کشاورزی استان بوشهر یادآورشد: عمده خرما تولیدی استان بوشهر از نوع کبکاب و زاهدی است که در خارج از استان بازار مناسب و فراوانی دارد.
توکلی با بیان اینکه ۸۵ هزار نفر بهصورت مستقیم و غیر مستقیم در حوزه مرتبط با خرما در استان مشغول به فعالیت هستند، تصریح کرد: استان بوشهر با ۱۶ هزار و ۷۰۰ نفر بهرهبردار ۹ درصد کل بهرهبرداران خرما کشور را دارا است.
وی افزود: سالانه حدود ۳۰ هزار تن از محصول خرما تولیدی استان با داشتن کمیت و کیفیت بسیار مطلوب زمینه صادرات به کشورهای هدف و بیشتر به روسیه، قزاقستان، افغانستان، عراق، هند و اروپا برخوردار هستند.
معاون بهبود تولیدات گیاهی سازمان جهاد کشاورزی استان بوشهر اضافه کرد: با توجه به شرایط آب و خاک در استان بوشهر لزوم حفظ منابع پایه در نخیلات، اصلاح و جایگزینی ارقام پر بازده، مکانیزه کردن فرآیند احداث باغات و اصلاح شیوه آبیاری با هدف افزایش بهرهوری و تولید اقتصادی در نخیلات اهمیت فراوانی دارد.