به گزارش روز چهارشنبه خبرنگار ایرنا، سرپرست حوزه نظارت گمرکات مازندران در آیین بهره برداری از ساختمان گمرک ساری گفت: با توسعه فعالیت گمرکات مازندران و ارتقا ساختار آن، افزایش حجم مبادلات تجاری، استقرار واحدهای تولیدی و تجمع صنایع در این شهرستان و کثرت بالای مراجعین گمرک وکمبود فَضای اداری در گمرک ساری مشهود و باتوجه به قدیمی و فرسوده بودن ساختمان قبلی، توسعه ساختمان اداری گمرک ساری جهت رفاه حال کارکنان و ارباب رجوع و خدمات رسانی مطلوب تر در دستور کار قرار گرفت.
امیر جمشیدی در تشریح این طرح عمرانی اظهار داشت: طرح احداث ساختمان اداری گمرک ساری با متراژ یک هزار و ۸۲۵ متر در سال ۱۳۹۱ به تصویب رسید. این طرح با مجموع اعتبار ۲۱۷ میلیارد و ۴۲ میلیون ریال و با استفاده از منابع ملی استانی شده و منابع اختصاصی گمرک جمهوری اسلامی ایران تکمیل و اکنون آماده بهره برداری شده است.
وی گفت: نکته قابل توجه در اجرای این طرح، جذب اعتبار ۱۱۱ میلیارد و ۵۰۰ میلیون ریال از منابع اختصاصی گمرک است که در دولت سیزدهم تامین شد.
براساس این گزارش، بهره برداری از محوطه های گمرکی گمرک آستارا و دومین دستگاه آشکارساز این گمرک، افتتاح دومین دستگاه آشکارساز گمرک میرجاوه، منازل سازمانی گمرک منطقه ویژه اقتصادی پارس و افتتاح دستگاه های آشکار ساز چمدانی در گمرکات خسروی، ریمدان، مهران، شلمچه و چذابه همزمان با افتتاح ساختمان گمرک ساری به بهره برداری رسیدند.