فرهاد غلامی روز پنجشنبه در آیین تجلیل از کارکنان نمونه دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی مازندران که در ساری برگزار شد، افزود: تا پیش از روی کار آمدن دولت سیزدهم برای ساخت این طرح ۲ هزار میلیارد ریال اعتبار هزینه شد و تنها ۶۰ درصد پیشرفت فیزیکی داشت.
وی با اشاره به مدت ۱۷ ساله ساخت و تجهیز این بیمارستان ادامه داد :با اعتبار ویژه سفر ریاست جمهوری و حمایت وزارت بهداشت و درمان با تخصیص اعتبار مورد نیاز این طرح تکمیل و تجهیز شده است.
رئیس دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی مازندران گفت:در حالی وضعیت اجرای بیمارستان رازی قائمشهر بدین صورت بود که طرح های بیمارستانی مشابه آن در استان که آغاز عملیات ساخت آن ها با این پروژه همزمان بوده مدتهاست که به بهرهبرداری رسیده اند.
دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی مازندران یکی از ۲ دانشگاه علوم پزشکی این استان است که این دانشگاه با داشتن ۲۷بیمارستان خدماتدهی در حوزه درمانی به بیش از نیمی از جمعیت سه میلیون و ۴۰۰هزار نفری استان را انجام می دهد.
در این میان بیمارستان رازی قائمشهر، شهید زارع ساری، فاطمه الزهرا (س) ساری، بوعلی سینای ساری و امام خمینی (ره) ساری بیمارستان های آموزشی درمانی مازندران به شمار می روند که رازی قائمشهر از جمله این بیمارستان ها است که فعالیت آن نقش بسزایی را در انجام کارهای درمانی دارد.
این بیمارستان از جمله مراکز آموزشی و درمانی وابسته به دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی مازندران بوده که در سال ۱۳۱۳ تاسیس شده و پس از پیروزی انقلاب اسلامی با ۲۲۰ تخت بستری با دارا بودن بخشهای جراحی (شامل جراحی عمومی، ارتوپدی، گوش، حلق و بینی، چشم، جراحی اعصاب و ستون فقرات)، زنان و زایشگاه و مامایی، داخلی، قلب و سی سی یو، مراقبت های ویژه، نوزادان، اتاق عمل، دیالیز، درمانگاه اورژانس، بخشهای عفونی ۱و۲، اطفال، تالاسمی، درمانگاه تخصصی و فوق تخصصی، واحد آزمایشگاه و پاتولوژی، واحد رادیولوژی، سونوگرافی و سی تی اسکن، واحد فیزیوتراپی، واحد داروخانه و بخش مسمومیت به صورت شبانهروزی خدمات ارایه میکند.
با توجه به قدمت بالای ساختمان بیمارستان و برای ارائه خدمات مطلوب درمانی به مازندرانی ها بویژه مردم شهرستان های قائمشهر، جویبار، سوادکوه شمالی، سوادکوه و سیمرغ در دستور کار قرار گرفت و عملیات اجرایی این طرح در سال ۱۳۸۷ آغاز و کلنگ احداث این طرح بیمارستانی در آن سال در زمینی به وسعت ۲۴ هزار متر مربع به زمین زده شد.
بنای جدید این بیمارستان در کنار ساختمان قدیمی آن در هسته مرکزی شهر قائمشهر در جوار امامزاده یوسف رضا(ع) آغاز و مدت زمان اجرای این طرح سه سال عنوان شد اما با گذر زمان این طرح نیز گرفتار مسائل مربوط به کمبود اعتبار و بودجه قرار گرفت و سالها از شروع این طرح گذشت اما نیمه کاره باقی ماند و انتظار مردم و مسئولان شهرستان برای اجرای آن در پس وعده ها باقی ماند .
وی در ادامه به برنامه های این دانشگاه برای اجرا و اتمام دیگر طرح های بیمارستانی در مازندران اشاره و تصریح کرد : تلاش ما احداث و اتمام بیمارستان ۱۱۰۰ تختخوابی است که قطعا ثمرات بسیاری در حوزه سلامت استان مازندران دارد و حتی ارائه خدمات بینالمللی را در پی خواهد داشت.
غلامی تاکید کرد: تمام تلاش ما بر آن است که در خدمت رسانی به مردم و رفع مشکلات حوزه سلامت استان هیچ کوتاهی نشود، البته طبیعی است در مسیر پر فراز و نشیب خدمت اشتباهاتی هم صورت گیرد اما تا زمانی که مسئولیت داریم تلاش خواهیم کرد تا با یاری خداوند متعال در ارائه خدمت به مردم شریف استان خدشه ای وارد نشود و این مسئله را بر خود تکلیف میدانیم.
وی گفت: دانشگاه علوم پزشکی مازندران در همه حوزه ها برای پنج سال آینده برنامه استراتژیک دارد و تلاش ما این است تا بر مبنای این استراتژی که دارای ۱۴ سیاست و بیش از ۲۰۰ هدف راهبردی و ۴۰۰ هدف تخصصی است، فعالیت کنیم.
غلامی به چالش های ایجاد شده در تأسیس دانشکده علوم پزشکی در غرب استان اشاره کرد و تصریح کرد، هدف ما رفع مشکلات مردم عزیز غرب استان و سهولت در دریافت خدمات بهداشتی درمانی و دسترسی راحت تر به این خدمات بوده است و از ابتدا با این هدف که ساختار سازمان مرکزی این دانشکده زیر نظر دانشگاه علوم پزشکی مازندران باشد مسئله راه اندازی دانشکده علوم پزشکی غرب مطرح گردید.
وی با اشاره به ویژگی های کارمندان نمونه، گفت: جدا از توان تخصصی، مهارت و دانش، اخلاق، تعهد کاری، مسئولیت پذیری و تعامل با همکاران نیز باید از ویژگی های چشمگیر کارکنان باشد و نبود این خصوصیات در یک کارمند مسیر کاری را به رانت، زد و بند و فساد اداری و مالی منحرف می سازد.