مهدی کلانتری روز پنجشنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا با بیان اینکه نمایشگاه نوشتافزار امسال با هدف فرهنگسازی در حمایت از تولید داخلی و عرضه محصولات به قیمت مناسب در آستانه سال تحصیلی جدید بدست دانشآموزان و دانشجویان در اصفهان برپا شده است، افزود: ششمین نمایشگاه ایران نوشت اصفهان با حضور بیش از یکصد تولیدکننده ایرانی در سالن جدید گلستان شهدا برپا و استقبال مردم هم از آن نسبت به سال گذشته دو برابر شده است.
وی ادامه داد: در این نمایشگاه انواع محصولات و ملزومهای تحصیلی دانشآموزان و دانشجویان از جمله دفتر، نوشت افزار، کیف، میز تحریر و صندلی، جامدادی و وسایل اداری در فضایی به وسعت یک هزارو ۵۰۰ مترمربع عرضه شده است.
مدیر نمایشگاه نوشت افزار ایران نوشت اصفهان اظهار داشت: ارائه تخفیف ۱۰ تا ۱۵ درصدی محصولات و استفاده از نمادها، الگوها، شخصیتها و قهرمانی ایرانی از جمله شهدا در نوشت افزارها و وسایل مدرسه از ویژگیهای اصلی این نمایشگاه است که با استقبال والدین و دانشجویان و دانشآموزان روبهرو شده است.
وی با بیان اینکه نمایشگاه ایران نوشت(نوشتافزار ایرانی) از بیست و یکم شهریور همزمان در اصفهان و استان های دیگر از جمله تهران، مشهد، شیراز، قم، یزد، تبریز و اهواز دائر شده است، اضافه کرد: این نمایشگاه تا هفتم مهر از ساعت ۱۶ تا ۲۲ و روزهای تعطیل از ساعت ۱۰ تا ۲۲ برپاست.
کلانتری بیان کرد: استقبال مردم از کالاهای ایرانی ارائه شده در این نمایشگاه خیلی خوب و گسترده بوده و همین امر موجب ترغیب بیشتر تولیدکنندگان داخلی شده است.
به گزارش ایرنا، در راستای حمایت از تولید داخلی و ترویج فرهنگ ایرانی اسلامی، «مجمع نوشتافزار ایرانی اسلامی» با نشان تجاری «ایران نوشت» از سال ۱۳۹۱ توسط جمعی از فعالان فرهنگی و به منظور تولید انواع نوشتافزار ایرانی و ساماندهی مراکز تولید و توزیع، رفع موانع قانونی، توسعه فعالیتهای این حوزه، شناسایی نقاط قوت و ضعف و تقویت و اصلاح آن، تشکیل شد تا با برنامه منسجم و مدیریت متمرکز، توسعه و پویایی این عرصه را سرعت بخشند.
چشمانداز اصلی این مجمع، عاری شدن بازار نوشتافزار ایرانی از کالاهای نامطلوب فرهنگی و پیشی گرفتن تولیدات نوشت افزار داخلی از نیاز بازار و تبدیل شدن آن به قطب تولید غرب آسیا و ماموریت اساسی آن، تولید محصولات دارای جذابیت برای تمام اقشار جامعه و حمایت از تولید داخلی و تسهیل آن است.
مجمع نوشت افزار ایرانی در تولیدات این عرصه بر رعایت ارزشهایی چون مردمی بودن، حفظ کیفیت فنی و محتوایی محصولات، استفاده از اصول و ساز و کارهای اقتصاد تجارت بومی و اسلامی، کارآفرینی، تولید ملی و اشتغال زایی و مسوولیت متمرکز است.