به گزارش ایرنا، محمدعلی طالعزاری روز شنبه در جلسه شورای ترویج و توسعه فرهنگ ایثار و شهادت گلستان اظهار کرد: در راستای این اقدامات همچنین خاطرات تمام والدین شهدا ضبط و تدوین شده و ۱۵۰ هزار انیمیشن مرتبط با فرهنگ ایثار و شهادت و معرفی شهدای استان تولید گردید.
وی بیان کرد: با اقدامات حمایتی موجود و دغدغه فرهنگی همه مسوولان و نهادهای استان دیگر هیچ هنرمند گلستانی دغدغه چگونگی تولید فیلم، تالیفات و انتشار نخواهد داشت.
مدیرکل بنیاد شهید و امور ایثارگران گلستان افزود: ترویج فرهنگ ایثار و شهادت با زبان فرهنگ و هنر شامل تالیفات و انتشارات، رسانه ای، موسیقی، سینما، تئاتر، کنگره های استانی، ملی، بین المللی و جمع آوری آثار است.
طالعزاری ادامه داد: ترویج و توسعه فرهنگ ایثار و شهادت، شکاف بین نسلی را تا حد زیادی از بین خواهد برد.
وی گفت: گلستان یکی از مناطقی است که به عنوان قربانی ترور شناخته می شود و باید تولید محتوا در این خصوص مورد توجه قرار بگیرد.
معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استانداری گلستان هم در این جلسه گفت: اسناد حوزه دفاع مقدس متعلق به یک زمان خاصی نیست و جزو فرهنگ غنی ایران به شمار میرود.
سیدعلی مهاجر اظهار کرد: ایثارگران و رزمندگان دفاع مقدس ولی نعمتان این انقلاب هستند که سرمایه انسانی خود را در هشت سال دفاع مقدس گذاشتند.
وی افزود: فضای ایثار و شهادت توسط شیرزنان، خانواده ها و فرهیختگان از آن روزها تاکنون ترویج و توسعه داشته و زینب گونه زندگی می کنند.
۳۳ هزار رزمنده گلستان برای دفاع از میهن و پایداری انقلاب به ندای امام خمینی (ره) لبیک گفته و در مناطق عملیاتی حضور یافتند و در این راه بیش از سه هزار و ۷۰۰ هزار شهید و حدود ۱۲ هزار جانباز و یک هزار و ۱۷۹ نفر آزاده کارنامه پرافتخار مردم این خطه شمالی ایران در طول جنگ تحمیلی است.
محل شهادت شهدای استان گلستان در ۷۷ منطقه جنگی ثبت شد که بیشترین فراوانی با نزدیک به ۴۰۰ شهید در شلمچه، بیش از ۲۵۰ شهید در مریوان، بیش از ۲۰۰ شهید در منطقه فاو و حدود ۲۰۰ شهید در پاسگاه زید عراق بوده است.
۳۱ شهریورماه، سالروز تحمیل جنگ از سوی رژیم بعثی عراق به کشور عزیزمان ایران اسلامی محسوب میشود و بر همین اساس در تقویم جمهوری اسلامی از ۳۱ شهریور تا ششم مهر هر سال هفته دفاع مقدس نامگذاری شده است.
گفتنی است هفته دفاع مقدس عینیتبخشی به اسلام ناب محمدی، تحقق آرمانهای انقلاب اسلامی و جامعه امام زمانی بود زیرا در آن دوران وحدت و ایثارگری ملت ایران به اوج رسید و ملت غیور ایران به باور «ما میتوانیم» رسیدند.
هفته دفاع مقدس سال ۱۴۰۲ با شعار «ما متحدیم» برگزار میشود و این شعار در کنار برگزاری برنامههای متنوع، اقتدارمان را به گوش جهانیان میرساند.