کاشان _ ایرنا _ نماینده ولی فقیه و امام جمعه کاشان گفت: به دستور امام حسن عسکری(ع) ۲ مسجد یکی در قم و دیگری در روستای رحق کاشان بنا شد و این نشانه علاقه ایشان به مردم این منطقه است.

به گزارش ایرنا، حجت‌الاسلام والمسلمین سید سعید حسینی یکشنبه شب در مراسم شام شهادت امام حسن عسکری(ع) و رونمایی از کتاب ستاره ولایت که در آستان مقدس امامزاده سلطان عطابخش برگزار شد افزود: امام حسن عسکری(ع) فرمودند یک مسجد در قم که هم اکنون در نزدیکی بازار قم واقع شده و دیگری در منطقه کاشان و در روستای رحق بنا کنید، امام معصوم(ع) تاکید کردند ابتدا مسجد روستای رحق بنا شود.

وی اظهار کرد: وقتی حکم مقام معظم رهبری برای بنده صادر شد برایم این سوال پیش اند که به چه دلیل حضرت امام خمینی (ره) و مقام معظم رهبری برای منطقه کاشان نماینده مستقل ولی فقیه انتخاب کردند.

امام جمعه کاشان بیان کرد: ممکن است عده ای بگویند به دلیل حضور تعداد زیاد امام زاده بزرگوار در این منطقه و یا شخصیت هایی از جمله محتشم کاشانی و دیگر بزرگان علمی و فرهنگی این تصمیم گرفته شده است.

حجت‌الاسلام حسینی گفت: مقام معظم رهبری فرمودند که مردم کاشان در فاصله زمانی بین حکومت بنی امیه و بنی عباس راه را گم نکردند و این جایگاه رفیع مردم عزیز کاشان است.

وی افزود: در زمان امام باقر(ع) اجداد شریف مردم این منطقه با بصیرت به سمت مدینه و حضرت امام باقر(ع) رفتند و از ایشان تقاضای نماینده خاص برای کاشان را کردند.

وی اظهار کرد: امام باقر(ع) هم فرزندشان را به منطقه کاشان فرستادند، وقتی انقلاب اسلامی به پیروزی رسید حضرت امام خمینی(ره) برای هر استان یک نماینده تعیین کردند اما برای شهرستان کاشان با تاسی به فعل امام معصوم حضرت باقر(ع) نماینده خاص تعیین کردند.

امام جمعه کاشان خطاب به مسوولان اداره اوقاف و امور خیریه و بقاع متبرکه گفت: وقتی اعضای تولیت جمکران خدمت مقام معظم رهبری رسیدند گزارشی از عملکرد خود ارائه کردند و معظم له فرمودند برای بچه ها چه اقدامی شده؟ مسوولان امام زاده ها برای بچه ها برنامه داشته باشند.

مجید زجاجی کاشانی مبلغ دینی و عضو هیات علمی غیر رسمی دانشگاه علوم پزشکی کاشان نیز گفت: کاشان مدیون امامزاده سلطان علی ابن محمد باقر(ع) و بعد از ایشان هم مدیون امامزاده های عظیم الشانی است که قدم بر این خطه نهادند و یکی از آنها امام زاده عطابخش بوده که منتسب به وجود مقدس حضرت موسی بن جعفر(ع) است.

وی اظهار کرد: این امامزاده عظیم الشان برای جهانیان است چون خیلی افراد از خارج کاشان برای گرفتن حاجت اینجا می آیند.

این پژوهشگر دینی بیان کرد: امامزاده عطابخش از ارادتمندان ثامن الحجج (ع) است و به گفته مورخان در سال ۳۲۰ تا ۴۴۸ هجری قمری که آل بویه شیعه مذهب حاکم شدند و اقدام به تعمیر قبر امامزاده ها کردند، قبر امامزاده عطابخش نیز جزء این دسته از قبور بوده است و این به ین معنا است که قبل از تعمیر این مکان مقدس در ابتدای قرن چهارم هجری، امامزاده عطابخش مرقد و زیارتگاه داشته است.

وی افزود: مردم کاشان از صدر اسلام و در زمان پذیرش دین اسلام محبت امیرالمونین(ع) و اولاد پاکش را پذیرفتند و سال ۳۵ تا ۴۰ هجری در زمان حکومت حضرت علی علیه السلام مردم ولایتمدار خراج و مالیات خود را شخصا برای ایشان به کوفه می فرستادند و این نشانه ارادت مردم کاشان به خاندان عصمت و طهارت است.

وی تصریح کرد: کاشان خاستگاه اهل بیت(ع) است، مقلم‌مقام معظم رهبری در خصوص کاشان می فرمایند مردم کاشان در لابلای مسائل سیاسی و اختلافاتی که در زمان حکومت بنی امیه و بنی عباس بود راه درست را انتخاب کردند.

این مبلغ دینی بیان کرد: حدود ۴۰۰ امامزاده در این منطقه وجود دارد، امامزاده عطابخش و علی ابن محمد باقر علیه السلام هم جای خود را دارند.

زجاجی گفت: ۶ قرن گذشته، مولانا فخری از علمای بزرگ در کنار مزار امامزاده عطابخش عبادت می کرد.

وی افزود: آیت‌الله ملاحبیب الله شریف کاشانی اهل این منطقه و مزار امامزاده عطابخش زیارتگاهش بوده، باید این مقبره بهسازی شود.

وی اظهار کرد: این منطقه باید قطب فرهنگی و گردشگری مذهبی شود.

در پایان این مراسم از کتاب ستاره ولایت نوشته دکتر مجید زجاجی کاشانی که شرح زندگی امامزاده عطابخش است رونمایی شد.

شهرستان کاشان با جمعیت افزون بر ۳۶۴ هزار نفر در فاصله ۲۰۰ کیلومتری شمال اصفهان قرار دارد.