حسن جعفری روز سهشنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا افزود: تولید و تامین مرغ در استان اغلب در وضعیت مطلوبی است و خوشبختانه طی نیمه نخست امسال با وضعیت خوب جوجهریزی شاهد مطلوبیت فضای تولید هستیم.
وی با بیان این که طی ۶ ماه نخست امسال ۵۴ میلیون قطعه جوجه ریزی در استان ثبت شده است افزود: این میزان در مقایسه با ۴۵ میلیون قطعه پارسال افزایش را نشان می دهد.
معاون جهاد کشاورزی خراسان رضوی گفت: با توجه به این که میانگین تولید گوشت مرغ بالاتر از سال گذشته است هم اکنون بازار با مازاد تولید گوشت مرغ رو به روست که همین امر موجب شده برخلاف همه استانهای کشور، مرغ با نرخ پایین تر از قیمت مصوب عرضه شود.
جعفری افزود: هر هفته به صورت میانگین ۲ میلیون قطعه جوجه آماده کشتار وارد چرخه کشتارگاه می شود که از محل این تعداد حدود ۴۰ هزار تن گوشت مرغ تولید میشود.
وی ادامه داد: خراسان رضوی هم اکنون رتبه چهارم تولید گوشت مرغ در کشور را دارد.
۱۵۳ هزار تن گوشت سفید و ۱۴۰ هزار تن تخممرغ سالانه در استان خراسان رضوی تولید می شود.