«تورج الوانیان» روز جمعه در گفت وگو با خبرنگار ایرنا با اعلام این خبر افزود: سند توسعه برای ۳۴۰ روستا در حال مطالعه است.
رییس سازمان مدیریت و برنامه ریزی استان همدان افزود: سند توسعه روستاها با استفاده از ظرفیت های قانونی و مطابق با اسناد بالادستی و برنامه پنج ساله توسعه کشور تدوین شده است.
الوانیان همچنین با بیان اینکه سند تحول و پیشرفت استان همدان با استفاده از مشارکت همه دستگاه ها برای سال های ۱۴۰۲ تا در برای بخش های اجتماعی، اقتصادی، فرهنگی و خدماتی تهیه شده است، گفت: این سند مسیر رشد و شکوفایی استان را رقم می زند.
وی یادآور شد: برای تهیه سند تحول و پیشرفت استان همدان تحلیلی از وضع موجود انجام، شاخص ها و افق زمانی رصد و با کشور مقایسه شد و برنامه ریزی ها برای اینکه تا سه سال آینده باید از حیث توسعه ای در ابعاد مختلف به کجا برسیم، انجام شده است.
الوانیان با بیان اینکه در هر بخش از این سند برنامه های کلی و راهبردی تعریف و اهداف کمی قابل اندازه گیری انجام شده است، ادامه داد: برای رسیدن به این اهداف منابع مورد نیاز نیز مشخص شده است.
رییس سازمان مدیریت و برنامه ریزی استان همدان گفت: همچنین برای تامین منابع مالی این برنامه می توان از تسهیلات و سرمایه گذاری خصوصی و خارجی استفاده کرد.
الوانیان با بیان اینکه در نهایت در هر بخش تعدادی پروژه تعریف شده است، افزود: این برنامه سه ساله در شورای برنامه ریزی و با حضور نخبگان و کارشناسان مطرح و به دستگاه های اجرایی ابلاغ شد.
این مسوول با تاکید بر اینکه سعی شده سند تحول و پیشرفت استان همدان واقع گرایانه و منطقی باشد تا در اجرا و پیشبرد آن به مشکل برنخوریم،ادامه داد: در فواصل زمانی مشخص عملکرد دستگاه های اجرایی در این باره رصد و علت دست نیافتن به اهداف و یا تاخیر در برنامه مشخص و بررسی می شود.
رییس سازمان مدیریت و برنامه ریزی استان همدان اظهار کرد: این برنامه صدردرصد کامل نخواهد بود و در اجرا ممکن است نیازمند بازنگری باشد چرا که یکی از ویژگی برنامه خوب انعطاف پذیری آن است.
الوانیان ادامه داد: بعد از برنامه هفتم توسعه کشور این سند تحول باید متناسب با آن اهداف لحاظ و اصلاحات در آن انجام شود.
وی با بیان اینکه نظارت مردمی با حضور اهالی رسانه مسیر درست این سند را مشخص می کند ،افزود: مجوز چاپ مستند این سند به صورت کتاب گرفته شده است که به صورت دیجیتال و فیزیکی در اختیار کارشناسان و اهالی فن استان قرار می گیرد تا با نقد از سوی نخبگان اشکالات برنامه بررسی و در بازنگری لحاظ شود.