محمد پیله فروش روز سه شنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا ضمن بیان این مطلب افزود: پیش بینی میشود تا پایان برداشت این محصول ۱۳۰ تن زالزالک برداشت و برای مصرف روانه بازار شود.
وی متوسط عملکرد تولید این محصول در سطح باغهای استان قزوین را بیش از ۱.۵ تن در هکتار برآورد کرد و گفت: بیشترین پراکنش زالزالک بهعنوان یک محصول ارگانیک (طبیعی) متعلق به مناطق کوهپایهای به ویژه منطقه رودبار الموت است.
پیله فروش بیان کرد: میوه زالزالک به لحاظ تولید کم قابلیت صادارتی شدن دارد و در سالهای گذشته سابقه صادرات این محصول از استان قزوین به کشور عراق نیز وجود داشته است.
به گفته این مسوول، میوه زالزالک خاصیت درمانی دارد و برای افراد مبتلا استرسهای ناشی از اضطراب،نارسایی قلبی و کاهش فشار خون مفید است.
گفتنی است، درختهای زالزالک در اوایل بهار سبز شده و میوه آن در اواخر شهریور و به طور کلی شروع پاییز به بار مینشیند.