به گزارش ایرنا، حجتالاسلام حسین آقاجانی روز چهارشنبه در جلسه بررسی برنامههای استانی بنیاد ملی نوجوان در اردبیل با بیان اینکه تربیت نوجوانان کنشگر از اولویتهای بنیاد ملی نوجوانان است، افزود: این بنیاد تلاش میکند تا نوجوانان را کنشگران میدان تربیت کند تا همچون شهید آوینی در عرصه روایتگری به جهاد تبیین بپردازند.
وی همچنین از راهاندازی "تشکل نوآوین" ویژه نوجوانان خبر داد و گفت: این تشکل برای اجرای ۱۵ رویداد ملی تا پایان سال در مدارس با هدف ایجاد فضای کنشگری و روایتگری پیشرفتها و نیز موفقیتهای جوانان ایران زمین در زمینههای مختلف علمی، اخلاقی، فرهنگی و اجتماعی برنامه دارد.
وی با اشاره به موضوعات رویدادهای فرهنگی در بنیاد ملی نوجوان، بیان کرد: امسال ۱۵ رویداد فرهنگی با موضوعاتی مانند "روایت پیشرفت"، "جنگ روایتها"، "نوجوان تبیینگر" و " جوان و بصیرتافزایی" با فرماندهی نوجوانان مستعد و توانمند در مدارس کشور برگزار خواهد شد.
معاون بنیاد ملی نوجوان سازمان تبلیغات اسلامی همچنین با اشاره به نحوه اجرا و نتایج رویدادهای فرهنگی مدارس اضافه کرد: هر رویداد فرهنگی بهمدت سه روز و با حضور اساتید مدعو و دانشآموزان دورههای اول و دوم متوسطه مدارس پسرانه در قالب گروههای دانشآموزی اجرا و در طول رویداد طبق موضوع انتخابی آثار رسانهای از قبیل پادکست، موشنگرافی، فیلم کوتاه و کلیپ با راهنمایی اساتید مجرب در حوزه رسانه و کاین مستر تولید خواهد شد.
حجتالاسلام آقاجانی اظهار کرد: آثار برگزیده در رویدادهای فرهنگی توسط بنیاد ملی نوجوان از شبکههای سراسری و فضای مجازی منتشر و صاحبان آثار برتر در دورههای تخصصی و توانمندسازی شرکت کرده و به عنوان فرماندهان جهاد تبیین در مدارس فعالیت خواهند کرد.
۴۰۰ نوجوان دانشآموز در پیادهروی اربعین شرکت کردند
وی از حضور ۴۰۰ دانشآموز به همت بنیاد ملی نوجوان در پیادهروی اربعین حسینی در کربلای معلی خبر داد و گفت: در تجمع عظیم پیادهروی اربعین حسینی در مسیر نجف به کربلا آثار رسانهای توسط دانشآموزان شرکتکننده تولید و در قالب پنج مستند فاخر علاوه بر شبکههای تلویزیونی امید، افق و شاد در سایر گروههای فضای مجازی بهصورت زنده پخش شد.
وی گفتمانسازی و اندیشهمحوری، تبیین و روایتگری، تقویت هنر و رسانه در بین دانشآموزان و نیز توانمندسازی آنها در حوزههای مورد نظر را از جمله مهمترین اهداف فعالیت بنیاد ملی نوجوان ذکر کرد.
معاون بنیاد ملی نوجوان سازمان تبلیغات اسلامی افزود: دانشآموزان میتوانند مشکلات منطقه و استان خود را شناسایی و با ابزار هنر و رسانه به بیان مطالبات مردم منطقه و راهکارهای رفع این مشکلات بپردازند.
حجتالاسلام قاسم جعفرزاده ، مدیرکل تبلیغات اسلامی استان اردبیل نیز در این جلسه با تقدیر از حضور معاون بنیاد ملی نوجوان در استان اردبیل از آمادگی این اداره کل در انجام فعالیتهای فرهنگی ویژه نوجوانان در مدارس خبر داد.