به گزارش روز چهارشنبه روابط عمومی دادگستری اتسان مرکزی، حجتالاسلام« سید عبدالمهدی موسوی» با اشاره به تلاشها و اقدامات دادگستری کل استان مرکزی در راه مبارزه با فساد در دستگاه قضا، افزود: با رصد و پیگیریهایی که توسط حفاظت اطلاعات دادگستری استان مرکزی انجام شد، این فرد با ادعای ارتباط با برخی از پرسنل دادگستری از این موقعیت سوء استفاده و از طرفین پروندهها در مقابل اخذ مبالغی قول پیگیری پرونده آنان را در شعب مختلف داده بود.
وی در ارتباط با نحوه فعالیتهای غیرقانونی و مجرمانه کارچاقکنها بیان داشت: این افراد خود را وکیل باسابقه دادگستری، مدیر موسسه حقوقی معروف و معتبری که چند وکیل در استخدام آن هستند و صاحب نفوذ در بین قضات و کارکنان دادگستری معرفی میکنند و با ظاهری بسیار آراسته و موجه با قربانیان خود برخورد کرده و با چرب زبانی، اعتماد آنان را جلب میکنند.
رییس کل دادگستری استان مرکزی گفت: تصور بر این است که قربانیان این گروه از مجرمان، افراد کم سواد، یا ساده و غیرآگاه به مسائل و امور حقوقی هستند؛ اما در واقع چنین نیست چه بسیار افراد تحصیل کرده و صاحبان مشاغل و افراد مطرح جامعه نیز به دام این قربانیان گرفتار میشوند.
حجتالاسلام موسوی افزود: باتوجه به دیدگاه آسیب شناسی این جرم، عواملی از جمله عدم آگاهی افراد از مسائل حقوقی و قوانین کشور، پرمشغله بودن افراد و نداشتن وقت برای رسیدگی به پروندههای قضایی خود در فعالیت این افراد تأثیر زیادی دارد.
وی تأکید کرد: مردم باید اطلاعات و دانش حقوقی خود را با مطالعه متون حقوقی و قانون افزایش داده و در امور حقوقی و قضایی خود، از طرق قانونی اقدام کنند.
وی از مراجعان به مجتمعهای قضایی استان خواست فریب مدعیان نفوذ در دستگاه قضایی را نخورده و پرونده خود را از مسیر قانونی دنبال کنند، بیان کرد: هم استانیها میتوانند از طریق سامانه تلفنی ۱۵۸۰، در شناسایی سوء جریانهای مالی و فساد اداری و مدعیان نفوذ در دستگاه قضایی و سازمانهای تابعه قوه قضاییه در استان، با حفاظت و اطلاعات دادگستری استان مرکزی، همکاری کنند.
۲۱۲شعبه دادسرا، دادگاه و دادگاه های عمومی، ۱۳۷ شعبه حل اختلاف و ۱۷۰ موسسه داوری به جمعیت یک میلیون ۴۱۴ هزار نفری استان مرکزی خدمات قضایی ارایه میکنند.