تهران-ایرنا- کارشناس مسائل رژیم صهیونیستی گفت: ما باید به ازای رفتار رژیم صهیونیستی «با آنها برخورد کنیم تا جرات پیدا نکنند ایران را تهدید هسته‌ای کنند»، بنابراین لازم است واکنش و رفتاری متناسب با آنها صورت گیرد که بازدارندگی لازم را برای جلوگیری از تکرار چنین رفتارهای گستاخانه از سوی آن رژیم داشته باشد.

علی عبدی کارشناس مسائل رژیم صهیونیستی در گفتگو با خبرنگار سیاست خارجی ایران در خصوص چرایی و هدف سخنرانی نتانیاهو نخست وزیر رژیم صهیونیستی و تهدید هسته‌ای ایران، اظهارداشت: اینکه در ابتدا نتانیاهو چنین نطقی را در مجمع عمومی سازمان ملل متحد مطرح کرد و پس از آن دفتر وی، برخی اعضای کابینه و وزیر امور خارجه آن رژیم صحبت نتانیاهو را تکذیب کردند و آن را اشتباه لفظی دانستند، نشان دهنده این مطلب است که «این اشتباه عمدی و کاملاً حساب شده بود» تا بعداً برخی آن را تکذیب کرده و اصلاح کنند.

وی با بیان اینکه هدف نتانیاهو از چنین صحبتی ارسال پیامی مشخص به ایران بوده، گفت: این صحبت نتانیاهو حساب شده بوده است.

این کارشناس مسائل رژیم صهیونیستی ادامه داد: نتانیاهو در مطرح کردن موضوعات خارجی چندان مسائل داخلی را در محاسبات خودش در نظر نمی‌گیرد و برای جلب افکار عمومی داخلی خود حتماً تلاش‌هایی را می‌کند، اما اینکه در طرح تهدید علیه ایران موضوعات داخلی آن رژیم مدخلیتی داشته باشد اینطور نیست.

وی در خصوص واکنش ایران به این تهدید از سوی رژیم صهیونیستی، بیان داشت: به اعتقاد من باید یکی از مقامات ایران متناسب با اظهارات نخست وزیر رژیم صهیونیستی، آن رژیم را تهدید کند که می‌تواند از سوی ستاد کل نیروهای مسلح، دبیرخانه شورای عالی امنیت ملی و مواردی از این دست صورت گیرد.

این کارشناس مسائل رژیم صهیونیستی افزود: ما باید به ازای رفتار رژیم صهیونیستی «با آنها برخورد کنیم تا جرات پیدا نکنند ایران را تهدید هسته‌ای کنند»، بنابراین لازم است واکنش و رفتاری متناسب با آنها صورت گیرد که بازدارندگی لازم را برای جلوگیری از تکرار چنین رفتارهای گستاخانه از سوی آن رژیم داشته باشد.

عبدی با بیان اینکه در دوسال اخیر در مقابله با رژیم صهیونستی شرایط ما فرق کرده و بهتر از گذشته در حوزه‌های مختلف عمل کرده‌ایم، گفت: موجودیت رژیم صهیونیستی «منوط به دشمن تراشی است» و باید جهت حفظ انسجام داخلی یک تهدید دائمی را برای خود ایجاد کند.

وی افزود: ما امروز شاهد هستیم که انسجام داخلی آن رژیم به هم خورده است و وضعیت بسیار نامناسبی دارند، بنابراین اقتضای این شرایط آن است که تهدید خارجی را تشدید کنند.

این کارشناس مسائل رژیم صهیونیستی تاکید کرد: دامن زدن به تهدید ایران سیاست همیشگی رژیم صهیونیستی بوده و در این موضوع نتانیاهو شاخص تر از بقیه به حساب می‌آید و می‌توان گفت که وی «در سرزمین‌های اشغالی در ایران ستیزی رقیب ندارد».

عبدی اظهار کرد: دشمن تراشی رژیم صهیونیستی ناشی از موجودیت جعلی آن رژیم است و اینکه بنای این رژیم بر تروریسم نهادینه شده و امروز شاهد این هستیم که پس از ۷۵ سال از عمر موجودیت آن رژیم هنوز این رژیم در منطقه پذیرفته نشده است، شاید برخی دولت‌ها پذیرفته‌اند، اما ملت‌ها هنوز موجودیت این رژیم را نمی‌پذیرند.

وی عنوان کرد: به همین دلیل و برای حل معضل عدم مشروعیت، رژیم صهیونیستی مجبور به دشمن تراشی است.

این کارشناس مسائل رژیم صهیونیستی اظهار کرد: به صورت رسمی بیش از سه دهه است که این رژیم، ایران را مورد تهدید قرار می‌دهد و البته این می‌تواند برای ما درسی باشد مبنی بر اینکه آنها در ایران هراسی و دشمنی با ایران عزم و اراده جدی و اقدامات مستمری دارند.

عبدی با اشاره به اینکه دستگاه سیاست خارجی ایران می‌تواند اقدامات جدی‌را در قبال رفتارهای رژیم صهیونیستی داشته باشد، افزود: مقامات رژیم صهیونیستی «از ظرفیت مجامع بین‌المللی علیه ایران» به خوبی استفاده می‌کنند، اما متاسفانه ما در این خصوص چندان اقداماتی را که باید انجام نداده‌ایم.

وی گفت: ما می‌توانیم «کمپین‌ها و NGOهای» مختلفی از جمله کمپین‌های حقوق بشری، مبارزه با تروریسم دولتی، مبارزه با اشغالگری، مبارزه با آپارتاید سیاسی و مبارزه با سلاح‌های هسته‌ای را در دنیا شناسایی کنیم یا حتی خودمان چنین کمپین‌هایی را ایجاد کنیم.

این کارشناس مسائل رژیم صهیونیستی عنوان داشت: وقتی شما منظومه‌ای از کمپین‌های مختلفی را که در آن حوزه‌ها رژیم صهیونیستی عملکرد و سابقه مشخص و منفی دارد ایجاد کنید می‌توانید با استفاده از ظرفیت دیپلماسی عمومی و به موازات آن دیپلماسی رسمی، «برای آن رژیم پرونده سازی کنیم».

عبدی با تاکید بر اینکه «اداره کل حقوقی وزارت امور خارجه» می‌تواند نقش بیشتر و جدی‌تری در این خصوص ایفا کند، اظهارداشت: رژیم صهیونیستی هرازگاهی از اقدامات جنایتکارانه و تروریستی خود در قالب فیلم، کتاب و مواردی از این دست رونمایی می‌کند که ما می‌توانیم با استناد به همین مطالب در دادگاه‌های بین‌المللی علیه رژیم صهیونیستی شکایت کرده و از این موارد برای آنها پرونده سازی کنیم.

وی در پایان با بیان اینکه اساس موجودیت رژیم صهیونیستی تروریسم و اشغالگری و آپارتاید سیاسی است، خاطرنشان کرد: به نظرم با توجه به مستنداتی که از اقدامات تروریستی و جنایتکارانه رژیم صهیونیستی وجود دارد، وزارت امور خارجه می‌تواند «اقدامات گسترده‌ حقوقی و دیپلماتیک» زیادی را علیه این رژیم داشته باشد.