هادی شاهوردی روز پنجشنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا افزود: همچنین در این مدت چهار میلیون و ۲۸۹ هزار و ۷۸۵ نفر از جاذبههای گردشگری خراسان جنوبی بازدید کردند.
وی اظهار کرد: گردشگران خارجی بیشتر از کشورهای فرانسه، آلمان، چین، افغانستان و سوئیس در این استان حضور داشتند.
مدیرکل میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی خراسان جنوبی گفت: ۶ اثر ثبت جهانی، هزار و ۲۰ اثر در فهرست میراث ملی داریم اما استان ناشناختهها هستیم، چون عموما مقصد گردشگری نیستیم.
وی با بیان اینکه بیرجند به عنوان مرکز استان، بیشترین آثار ثبتی را با ۱۷۵ اثر دارد افزود: فصل گردشگری خراسان جنوبی برای پاییز تدوین و برنامهریزی شده که هدف اصلی فصل گردشگری معرفی قابلیتهای حوزه گردشگری، میراث فرهنگی، صنایع دستی، اقتصادی و کشاورزی استان است.
شاهوردی گفت: خراسان جنوبی با داشتن ۶ اثر ثبت جهانی شامل باغ و عمارت اکبریه، بیابان لوت، قنات بلده فردوس، ژئوپارک طبس، روستای خراشاد (از حیث توبافی)و مجموعه چهار کاروانسرای چهل پایه، ده محمد، خان و سرایان که بتازگی در فهرست میراث جهانی ثبت شد، نظر گردشگران داخلی و خارجی را به خود جلب میکند.
وی اظهار کرد: صنعت گردشگری از پیشرانهای اقتصادی استان است و باید به حوزه گردشگری توجه ویژه شود.
مدیرکل میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی خراسان جنوبی بر لزوم معرفی هرچه بیشتر، بهتر و هدفمند جاذبهها و ظرفیتهای این استان تاکید کرد و افزود: معرفی و نمایش جاذبههای گردشگری، تاریخی و صنایع دستی استان در سطح ملی و بین المللی باعث رونقبخشی به حوزه گردشگری و اشتغالزایی میشود.