بوشهر-ایرنا- استاندار بوشهر گفت: با تلاش جدی دشمن برای کاهش مشارکت در انتخابات اسفندماه امسال، نیاز است رویکردهای فرهنگی برای ایام باقیمانده سال تعریف شود تا افزایش مشارکت مردم در انتخابات محقق شود.

به گزارش خبرنگار ایرنا، احمد محمدی زاده شامگاه چهارشنبه در نشست شورای فرهنگ عمومی استان بوشهر اظهار کرد: دشمن بعد از شکست در جنگ امنیتی و فرهنگی، اکنون به جد برای انتخابات پایان سال مجلس شورای اسلامی و مجلس خبرگان رهبری متمرکز شده تا مشارکت مردم در این عرصه ضعیف باشد.

وی افزود: در ایران، حکومت مردمی مبتنی به رای مردم است چرا که میزان مشارکت مردم به منزله وفاداری مردم به حکومت ارزیابی می‌‎شود.

استاندار بوشهر تصریح کرد: با تلاش و برنامه ریزی باید دشمن را در این عرصه ناکام گذاشت تا شاهد انتخاباتی پرشور و با مشارکت بالای مردم باشیم.

وی ادامه داد: دانش آموزان و دانشجویان دچار یک سری آسیب‌های فرهنگی هستند که باید با کمک به دانشگاه‌ها و آموزش و پرورش، زمینه ایجاد رویکردی جدید در این حوزه ایجاد شود.

محمدی زاده اظهار کرد: موضوع دانش آموزان و دانشجویان موضوع اساسی امروز و آینده کشور است بر همین اساس باید برنامه‌هایی برای آسیب‌های ایجاد شده انجام شود.

وی افزود: امروز استان بوشهر شاهد هفت واحد بزرگ دانشگاهی و دارای ۳۵ هزار دانشجو و بالغ بر ۵۰۰ نفر عضو هیات علمی است و در حوزه آموزش و پروش نیز امسال با برنامه و انسجام انجام شده ۲۶۰ هزار دانش آموزان و ۱۵ هزار و ۲۰۰ معلم سال تحصیلی جدید را در روز و ساعت مقرر آغاز کردند.

محمدی زاده ادامه داد: در ۴۵ سال گذشته در حوزه علمی پیشرفت‌های قابل توجهی در استان بوشهر ایجاد شده چراکه در پیش از انقلاب حتی هیات علمی دانشگاه در این استان وجود نداشت و کسی اطلاعی از کارکرد این ظرفیت نداشت.

وی تاکید کرد: بین بنیان ملی نخبگان استان بوشهر و مرکزهای علمی و صنعتی استان بوشهر پیوند و ارتباط مستحکمی لحاظ شود.

محمدی زاده تصریح کرد: برای شکل گیری شرکت‌هایی که پایه و اساس آنان نخبگان است تسهیلات حمایتی ویژه‌ای پیش بینی شده است.

وی یادآور شد: در سال جاری علاوه بر جذب یک هزار و ۵۰۰ نفر در دستگاه‌های اجرایی استان بوشهر به همین میزان نیز در صنایع نفت، گاز و پتروشیمی استان بوشهر جذب می شوند که در این استخدام‌ها، نیروهای نخبه و خبره استان باید به حق و حقوق خود برسند.

استاندار بوشهر در بخش دیگری از صحبت‌های خود گفت: مرکز فاضلاب جوار شهرک صنعتی بوشهر روزانه بالغ بر ۴۰ هزار تن پساب شهری وارد طبیعت و دریا که برای تصفیه این پساب رایزنی‌های خوبی با سرمایه گذاران شده است.

محمدی زاده بیان کرد: اکنون در استان بوشهر این آمادگی وجود دارد تا از شرکت های داوطلب تصفیه فاضلاب حمایت لازم صورت گرفت و آنها بتوانند با در اختیار گرفتن زمین، از محل پساب‎های تصفیه شده اقدام به کاشت درخت کنند.

وی یادآور شد: امسال بیش از چندصد هزار نهال حرا در استان بوشهر کاشته می شود که براساس برنامه زمان بندی این مهم در فصل زمستان انجام می شود.

محمدی زاده با اشاره به موضوع ناباروی و سقط جنین در استان بوشهر عنوان کرد: در این زمینه باید در نهضت جوانی جمعیت به جد تلاش شود.

وی یادآور شد: در استان بوشهر در سال ۱۴۰۱، حدود یک هزار و ۲۰۰ مورد سقط جنین رخ داد که این عددی بزرگی نسبت به موالید استان بوشهر بوده و باید کاهش پیدا کند.

وی در ارتباط با نیاز شکل گیری گروه صنایع دریایی و اقتصاد دریامحور بیان کرد: پایه اولیه این گروه در دانشگاه خلیج فارس راه‌اندازی شده و با رویکرد صنایع دریایی و اقتصاد دریامحور باید به تقویت آن کمک شود.

محمدی زاده ادامه داد: ظرفیت پرورش ماهی در قفس استان بوشهر حدود ۹ هزار تن است که سه هزار تن آن متعلق به سازمان اوقاف وامور خیریه است.

وی تاکید کرد: استان بوشهر شرایط خوبی برای پرورش ماهی در قفس دارد که باید از این ظرفیت نهایت استفاده انجام گیرد.