به گزارش ایرنا سپیده محسنی روز پنجشنبه در گفت وگو با خبرنگاران اظهار کرد: این طرح با حضور ۱۹ نفر از بازرسان بهداشت محیط در قالب ۱۵ اکیپ و بازدید از ۸۸ واحد صنفی انجام شد.
وی افزود: در این طرح شاخصهای بهداشت فردی (روپوش، کلاه و دستکش) نظافت عمومی، نکات ایمنی و فنی ساختمانی اصول بهداشت لوازم و تجهیزات و چیدمان وسایل بررسی و کنترل شد.
کارشناس مسئول واحد بهداشت محیط شهرستان بوشهر ادامه داد: در طی اجرای این طرح تعداد ۴۶ اخطاریه بهداشتی جهت متخلفین بهداشتی صادر شد و پرونده ۶ صنف متخلف جهت پیگیری قضایی به تعزیرات حکومتی ارجاع داده شد.
محسنی یادآورشد: همچنین دو واحد صنفی به دلیل عدم رعایت موازین بهداشتی پلمب شد.
وی گفت: شهروندان در صورت مشاهده هرگونه تخلف بهداشتی از سوی واحدهای نانوایی با شماره ۱۹۰ تماس گرفته و شکایت خود را مطرح کنند.