به گزارش خبرنگار ایرنا، علی حسین رعیتیفرد روز پنجشنبه در دیدار با تشکلهای کارگری و کارفرمایی مازندران که در شهرستان سوادکوه برگزار شد، با بیان اینکه نگاه دولت این است که همه کارگران ساختمانی بیمه شوند، اظهار داشت: امیدواریم با اصلاحی که در قانون بیمه کارگران ساختمانی انجام شد، با اقدامات جهادی و انقلابی مشکل سهمیه زیرپوشش قرار گرفتن بینه کارگران ساختمانی برای استانها حل شود.
وی از برگزاری رزمایش ایمنی کارگاه های پرخطر در ۱۰ استان کشور در بخش صنعت و در بخش ساختمان خبرداد و خاطرنشان کرد: تلاش می شود در استان هایی که معادن فعال و کارگران بخش معدن دارند بتوانیم این مانور را با هدف ارتقای آموزش و ایمنی برای جلوگیری از حوادث ناشی از کار برگزار کنیم.
معاون روابط کار وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی افزود: به طور حتم این مانور فرهنگسازی است و تلاش بر اینست که همه کارکنان و مسئولان معادن به این نکته توجه کنند که جان انسانها مهمتر از همه چیز است.
رعیتی فرد تصریح کرد: در بحث برنامه هفتم امیدواریم با پیگیریهایی که انجام میشود بتوانیم ساختاری را برای حوزه کارگری و کارفرمایی ایجاد کنیم تا دغدغهها برطرف شود.
وی رفع مشکلات معیشتی کارگران را در اولویت دانست و گفت: همه باید تلاش کنیم تا مشکلات جامعه کارگری رفع شود.
این مقام مسوول گفت: شورایعالی کار شورای سهجانبه است که تمام تصمیمها توسط نمایندگان کارگران کارفرمایان و دولت به صورت اجماع گرفته میشود.
از مجموع ۱۴ هزار و ۶۳۰ تعاونی تشکیل شده در مازندران، هفت هزار و ۸۰۶ تعاونی در بخشهای مختلف از جمله کشاورزی، صنعتی، خدماتی، تولیدی، توزیعی، مسکن و عمران در مازندران مشغول فعالیت هستند و بقیه غیرفعال و راکد هستند.
تعداد اعضای تعاونیهای فعال استان ۱۲۲ هزار و ۴۰۳ نفر است که در مقایسه با سایر شرکتها، بخش خدمات با ۲ هزار و ۶۹۶، کشاورزی با ۲ هزار و ۱۶۲ و بخش صنعت نیز با یکهزار و ۳۹۷، مسکن با ۳۵۵، تامین نیاز مصرف کنندگان با ۱۹۱ و تامین نیاز تولید کنندگان با با ۱۵۲ شرکت، بیشترین تعداد تعاونیهای فعال و ثبت شده را در مازندران تشکیل میدهند.