دبیر چهارمین جایزه ملی غزل حسین جلالپور روز پنجشنبه در گفت وگو با خبرنگار ایرنا اظهار کرد: چهارمین دوره این جایزه بهمنظور پاسداشت سه دهه حضور تاثیرگذار این شاعر و پژوهشگر در عرصه غزل پیشرو ایران دیماه سال جاری در بندر گناوه، زادگاه زنده یاد حسین جلالپور برگزار میشود.
حسن فرهادی گفت: بخشهای جایزه شامل غزلهای ارسالی (حداقل سه و حداکثر پنج اثر)، مجموعهغزل چاپ شده (باید در بازه زمانی یکم مهر ۱۴۰۰ تا زمان برگزاری چهارمین دوره جایزه چاپ شده باشد) و پژوهش، مقاله و پایاننامه (صرفا باید در خصوص غزل باشد) است.
وی افزود: حداکثر سن برای حضور در بخش غزلهای ارسالی ۳۰ سال و بخشهای کتاب و پژوهش شرایط سنی ندارد.
دبیر چهارمین جایزه ملی غزل حسین جلال پور ادامه داد: در صورت ترکیب قالبهای مختلف شعری، بیش از نیمی از شعرهای کتابهای ارسالی در بخش مجموعه اشعار باید در قالب غزل سروده شده باشد.
دبیر چهارمین جایزه ملی غزل جلال پور اظهار داشت: داوطلبان در بخش غزلهای ارسالی لازم است تصویر کارت ملی یا مدرکی که نشاندهنده سن آنها همراه آثار خود باشد ارسال کنند.
وی گفت: افراد متقاضی در بخش مجموعه غزل باید مجموعه اشعار خود اعم از جلد، اشعار و صفحه شناسنامه کتاب را به ایمیل یا شمارهای که اعلام میشود ارسال و پنج نسخه از کتاب خود را برای دبیرخانه بفرستند.
فرهادی افزود: آخرین مهلت ارسال آثار سهشنبه ۳۰ آبان، دستهبندی و ارسال آثار برای داوران یکم و دوم آذر، داوری آثار سوم تا ۲۸ آذر، اعلام اسامی منتخبین چهارشنبه ۳۰ آذر و اختتامیه جایزه ۱۴ دی امسال است.
وی گفت: داوران بخش پژوهش، پانتهآ صفایی بروجنی، کبری موسوی قهفرخی، وحید عیدگاه طرقبهای و بخش کتاب غزل و غزلهای ارسالی حسن بهرامی، حسن صادقیپناه، ابراهیم اسماعیلی اراضی، حامد ابراهیمپور و صالح دروند هستند.
وی با اعلام آغاز به کار دوره چهارم این جایزه، از غزلسرایان، پژوهشگران و ناشران دعوت کرد در صورت تمایل آثار خود را به دبیرخانه جایزه ملی ارسال کنند.
دبیر چهارمین جایزه ملی غزل جلال پور یادآورشد: راههای ارتباط با دبیرخانه جایزه استان بوشهر، بندر گناوه، صندوق پستی ۷۵۳۱۸۳۵۲، تلفن و واتساپ ۰۹۰۲۵۶۷۰۰۷۱ و ایمیل jpa.ghazal@gmail.com اعلام میشود.
زنده یاد حسین جلالپور در سال ۱۳۵۵ در گناوه به دنیا آمد و از شاعران غزلسرای جریان موسوم به غزل دهه ۷۰ بود که مجموعه " کلاغ بعد از کلاغ " یکی از کتابهای نمونه این جریان بهشمار میرود.
این شاعر فقید در سالهای اخیر مدرک دکتری ادبیات خود را از دانشگاه چمران اهواز گرفت و سالها بهعنوان رئیس گروه ادبیات دانشگاه آزاد بهبهان فعالیت داشت.
تصحیح دیوانهای اشعار محمدخان دشتی و خواجوی کرمانی از دیگر آثار این شاعر فقید است و علاوه بر آن نقدها و مقالههای علمی پژوهشی بسیاری از او برجای ماندهاست.
حسین جلالپور در دهم فروردین ۱۳۹۸ در سانحه تصادف در محور خورموج ـ بوشهر درگذشت و در قطعه هنرمندان گناوه به خاک سپرده شد.