به گزارش ایرنا، تندیس جهاد اکبر به عنوان تداعی کننده جهاد با نفس رزمندگان دوران دفاع مقدس، السلام علیک یا عشق در قالب بی سر شدن شهدای دوران دفاع مقدس و اثر هنری و حجمی مَا رَأَیْتُ إِلَّا جَمِیلًا که توسط هنرمند شهیر ایران و آذربایجان " احد حسینی" ساخته شده است، در محل موزه دفاع مقدس رونمایی و برای بازدید علاقمندان به نمایش گذاشته شد.
همچنین جاده دسترسی و تامین روشنایی از ضلع غربی خیابان استاد معین به محل باغ موزه دفاع مقدس آذربایجان شرقی و آبنمای مرکز فرهنگی دفاع مقدس با مشارکت شهرداری منطقه ۲ تبریز به بهره برداری رسید.
برای اجرای این جاده دسترسی بیش از ۸۰ میلیارد ریال از سوی شهرداری منطقه 2 هزینه شده است.
پروژه سه بعدی پارک شمیم پایداری و موزه دفاع مقدس آذربایجان شرقی نیز با بهره مندی از هوش مصنوعی به منظور بازدید مجازی گردشگران از این محل نیز رونمایی و به مورد بهره برداری رسید.
مدیرکل بنیاد حفظ اثار و نشر ارزش های دفاع مقدس آذربایجان شرقی در مراسم افتتاح و رونمای این طرح های محتوایی، با تاکید بر اینکه یکی از رسالت های اصلی این مجموعه ارایه دستاوردهای گران سنگ دفاع مقدس به نسل های جدید و جوان و آحاد مردم است، گفت: دست همه هنرمندان، صاحب نظران و اهالی قلم را می فشاریم و به شدت نیازمند همکاری آنها هستیم.
امیر دریادار رضا عباسی تکمیل باغ موزه دفاع مقدس تبریز منوط به همکاری و کمک سایر دستگاه های اجرایی و نهادهای مختلف استانی است، از همکاری و هم افزایی شورای اسلامی شهر و شهرداری تبریز در این زمینه قدردانی کرد و افزود: در حال حاضر هم گرایی و هم افزایی خوبی در استان برای تکمیل این مجموعه نفیس و بی نظیر وجود دارد.
وی تهیه و تدوین مجموعه تولید محتوای ۱۱۰ سوژه ای دفاع مقدس آذربایجان شرقی را یکی از اقدامات مهم بنیاد حفظ آثار و نشر ارزش های دفاع مقدس استان برشمرد و یادآور شد: بر همین مبنا هم اکنون نقشه راه توسعه مجموعه باغ موزه و نیز آثار و مستندات مربوط به یگان های مختلف شرکت کننده در جنگ هشت ساله موجود است.
امیر عباسی با تاکید بر اهمیت وجود موزه دفاع مقدس برای انتقال فرهنگ ایثار و شهادت به نسل های جدید، ادامه داد: این محل باید به مکانی برای پاسخ به پرسش ها و شبهات نوجوانان و آگاهی رسانی به کودکان آینده تبدیل شود.
وی از عقد قرارداد تعداد ۱۳ مورد تولید محتوای دوران هشت سال دفاع مقدس آذربایجان شرقی خبر داد و افزود: این قراردادها بالغ بر ۵۰ اثر هنری و فرهنگی را در بر می گیرد که تلاش می کنیم تا سوم خرداد سال آینده تمام این طرح ها به اتمام رسیده و برای بازدید عموم آماده می شود.