زهرا یقطین روز پنجشنبه در دهمین نشست تخصصی حقوق بشر آمریکایی از دیدگاه رهبر معظم انقلاب اسلامی با محوریت فاجعه تروریستی حرم مطهر شاهچراغ (ع) ضمن پاسداشت ارزشهای دفاع مقدس و ضرورت حضور در میدانهای دفاع از انسانیت و ارزشهای انسانی گفت: امروز میدانهای ترور حرفهایتر شده است و شاهد ترورهای فرهنگی و رسانهای هستیم.
یقطین گفت: دشمنی و جنگ میان انسانها، به اندازه تاریخ بشر سابقه دارد، گاه زیادهخواهان جنگافروز جنگی را به راه انداخته اند و گاه گروهی برای دفاع از یک حق وارد جنگ شدهاند؛ این جنگها در پارهای موارد ناگزیر بوده، بهگونهای که درگیر نشدن با دشمنانِ بشریت، میتوانسته به فجایع انسانی بزرگی تبدیل و فرار از جنگ میتوانسته به قربانی شدنِ حق و عدالت و انسانیت ختم شود.
وی ادامه داد: بنابراین ورود جبهه حق در این جنگها گاه ضرورتی غیرقابل انکار داشته و به دفاع از تمام ارزشهای انسانی ختم میشدهاست، اما زورسالاران تاریخ که تحمل ایستادگی در مقابل خود را نداشتهاند، با روشهای ناجوانمردانه و غیرانسانی تلاش کردهاند که مقاومت مخالفان خود را بشکنند.
مدیرکل اموربانوان استانداری فارس افزود: تروریسم و بهویژه تروریسم دولتی، در طول تاریخ برای حذف فیزیکی مخالفان استفاده شدهاست، هابیل اولین قربانی تروریسم بود و داستان قابیلیان و هابیلیان یکی از داستانهای پر تکرار تاریخ است، ترور واژهای آشنا و دردناک برای سالهای پس از انقلاباسلامی بوده به ویژه در شیراز سومین حرم آلالله، از نخستین سالهای انقلاب و ترور شهید محراب تا روزگار کنونی و ترور ناجوانمردانه زوار حرم مطهر احمد بن موسی (ع)، سایه شوم تروریسم را شاهد بودهایم.
یقطین تصریح کرد: در زمانهی امروز بیش از آنکه ترورهای فرقهای و شخصی را شاهد باشیم، با تروریسم دولتی روبرو هستیم، تروریسم با حمایت ویژهی دولتهای مستکبر، در اشکال مدرن به حیات خود ادامه میدهد، اما ناجوانمردانهترین حالت تروریسم آنگاه روی میدهد که برای از پای درآوردن یک حاکمیت، دست به ترور بیگناهان زده شود. کودکان و زنان معمولا در جنگها حضور فعالانهای ندارند، اما امنیت آنان انگیزه نیروهای نظامی در دفاع و مقابله با دشمن است، حال اگر دشمن بتواند خدشهای به این امنیت وارد کند توانستهاست روحیه حریف را خرد کند و از طرفی هم نسل آینده سربازان حریف را بدون هزینه بالا، از بین میبرد.
مدیرکل امور بانوان و خانواده استانداری فارس، حملههای شیمیایی در جنگهای مختلف، بهویژه بمباران شیمیایی حلبچه و سردشت در جنگ تحمیلی را مصداق بارز تروریسم دولتی علیه زنان و کودکان دانست که به کشته شدن ۱۱۰ غیرنظامی و زخمی شدن ۸۰۰ تن دیگر منجر شد و نیز اقدامات رژیم اشغالگر قدس را محکوم کرد که حدود ۷۰سال است به تروریسم دولتی مشغول است که تنها در جنگ غزه بیش از هزار و ۲۰۰ نفر قربانی تروریسم دولتی رژیم اشغالگر شدهاند که بخش بزرگی از آنان را زنان و کودکان تشکیل میدادند.
یقطین در ادامه گفت: تروریسم تنها صورت نظامی و کشتار ندارد، بلکه انواع دیگر تروریسم هم توسط دولتهای ظالم علیه ملتهای مقاوم و مستضعف بهکار گرفته شدهاست؛ تروریسم اقتصادی با تحریم کالاهای ضروری مورد نیاز یک جامعه سعی در شکستن مقاومت آنان دارد؛ مثلا در سالهای اخیر تحریم دارو توسط دولتهای مدعی حقوق بشر، باعث شدهاست تا بیماران زیادی در ایران محکوم به تحمل درد و رنج ناشی از بیماری باشند.
وی اظهار کرد: اما امروز نبرد اصلی در میدان تروریسم فرهنگی است که با هدف قرار دادن تک تک افراد جامعه اسلامی، تلاش میکند تا از افراد بیاطلاع برای خود سربازگیری کند، شبکههای فارسیزبان ماهوارهای متعدد و رایگان مصداق بارز این نوع از تروریسم است؛ تروریسم رسانهای جدید علیه جمهوری اسلامی، با هدف قرار دادن تمام ارزشهای انسانی و خانوادگی و دینی، تلاش کرده جامعه را به فروپاشی اخلاقی برساند تا دشمنان این نظام مقدس، به زعم باطل خودشان، با کمترین هزینه بزرگترین رقیب خود را از میان بردارند.
دهمین نشست تخصصی حقوق بشر آمریکایی از دیدگاه رهبر معظم انقلاب روز چهارشنبه پنجم مهرماه جاری به میزبانی شیراز ، سومین حرم اهل بیت (ع) در حرم مطهر شاهچراغ (ع) برگزار شده است ، این نشست تخصصی با محوریت حادثه تروریستی شاهچراغ (ع) برگزار شد.
در این نشست هفت زیر گروه علمی در دستور کار است که برگزاری این نشست ها تا روز پنجشنبه ادامه دارد.