اهواز- ایرنا- دهیار دهستان عنافچه ( از توابع شهرستان باوی) گفت: مردم این دهستان خواستار ایجاد پل شناور برای ترددهای روزانه خود به شهر ملاثانی هستند.

عبدالحسین الهایی روز شنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا بیان کرد: به مدت هفت ماه است پل شناوری که توسط ارتش برای اتصال دهستان عنافچه به شهر ملاثانی (مرکز شهرستان باوی) ایجاد کرده بود به دلیل آسیب دیدن جمع آوری شده و مردم برای تردد از قایق استفاده می کنند.

وی با اشاره به اینکه در این دهستان فقط هفت دبستان وجود دارد گفت: متاسفانه در این دهستان مدرسه دوره متوسطه ، مرکز درمانی و بازار وجود ندارد که به همین دلیل، مردم برای انجام امورات زندگی خود باید به شهر ملاثانی تردد کنند.

دهیار دهستان عنافچه افزود: در این مدت مردم با قایق از عرض رودخانه عبور تا به شهر ملاثانی برسند اما ادامه این وضعیت باتوجه به آغاز سال تحصیلی، دشوار شده است.

الهایی با بیان اینکه تردد از عرض رودخانه برای مردم این منطقه، به ویژه کودکان بسیار خطرناک است ادامه داد: امروز مردم عنافچه به نشانه ناراحتی و اعتراض از این وضعیت اجازه ندادند که فرزندان آن‌ها با قایق به مدرسه بروند و معلم‌ها به این دهستان وارد شوند.

وی با اشاره به اینکه ۲ قایق کار عبور و مرور مردم منطقه را انجام می‌دهد افزود: مردم منطقه از مسئولان خواستار استقرار دوباره پل شناور تا زمان ساخت پل ثابت را دارد.

به گزارش ایرنا، دهستان عنافچه با داشتن ۴۲ روستا و جمعیت ۱۵ هزار نفر از توابع شهرستان باوی است ، بین این دهستان و شهرستان باوی رودخانه کارون عبور می‌کند که مردم این منطقه برای تردد به شهرستان باوی و انجام امورات زندگی خود نیاز به احداث پل دارند.

پل شناوری سال‌ها توسط ارتش جمهوری اسلامی ایران برای تردد مردم این منطقه به شهرستان ایجاد شده بود و به دلیل بروز برخی آسیب ها به بدنه، این پل جمع آوری شده است. این درحالی است که استقرار دوباره آن نیاز تعمیر و تامین مالی دارد.

این دهستان فاقد مدرسه دوره متوسطه، مرکز درمانی و یا بازار است و مردم به ناچار باید برای گذران زندگی خود به شهر ملاثانی ( مرکز شهرستان باوی) مراجعه کنند.

۲ قایق در عرض رودخانه کار جابه‌جایی مردم این منطقه را انجام می‌دهد.

عملیات اجرایی ساخت پل ثابت دهستان عنافچه به طول ۴۲۶ متر و عرض ۱۲ متر از سال ۱۳۹۸ آغاز شده اما روند احداث پل کُند است.

به گفته معاون عمرانی استاندار خوزستان هزینه‌ای که برای ساخت این پل برآورد شده ۲ هزار و ۵۶۰ میلیارد ریال است که با پیگیری‌های انجام شده از محل اعتبارات استانی بیش از ۵۰۰ میلیارد ریال به ساخت این پروژه تخصیص یافت.

در سفر اول رئیس جمهور به خوزستان یکهزار میلیارد ریال از محل مسئولیت‌های اجتماعی نفت به ساخت این پل اختصاص داده شد.