مصطفی علیزاده روز شنبه به مناسبت هشتم مهرماه روز جهانی ناشنوایان در گفتوگو با خبرنگار ایرنا بیان کرد: فقر مالی و کمبود سالن ورزشی چالش ورزشکاران ناشنوا در استان قم است.
وی گفت: استان قم تنها یک ورزشگاه اختصاصی برای ناشنوایان دارد و این امر مشکلاتی از جمله هزینههای ایابوذهاب را برای آنان ایجاد کرده است.
وی با اشاره به اینکه بیشتر ناشنوایان مشکل اشتغال دارند و جایی مشغول به کار نیستند، افزود: این امر سبب شده است تا آنان با چالش درآمد و مشکلات مالی مواجه باشند.
علیزاده اظهار داشت: این گروه از ورزشکاران، در عین داشتن استعدادهای ورزشی، ولی به دلیل فقر مالی، انزوا را بر مشارکت و شرکت در ورزشها، ترجیح میدهند.
وی اضافه کرد: اغلب ورزشکاران ناشنوا، در حاشیه شهر و مناطق کمبرخوردار سکونت دارند و خانوادههایشان دارای مشکلات مالی هستند و خیران باید در این زمینه وارد میدان شوند و از این ورزشکاران حمایت کنند.
رئیس هیات ورزش ناشنوایان و کمشنوایان استان قم تعداد ورزشکاران ناشنوای استان قم را ۲۰۰ نفر اعلام کرد و افزود: اگر بتوان هم سالن اختصاصی در نقاط مختلف شهر برای آنان در نظر گفت و هم وسیله نقلیه و وسایل موردنیاز ورزشکاران مانند کفش و لباس برایشان تهیه شود، آنها از حالت انزوا و افسردگی خارج شده و در جامعه فعال و مشارکت میکنند.
وی به رشتههای ورزشی این گروه اشاره کرد و گفت: رشتههای کاراته، دو و میدانی، فوتسال، فوتبال و آمادگی جسمانی این گروه از ورزشکاران در استان فعال است.
وی به استعدادهای ورزشی و مدالآوران این گروه ورزشی اشاره کرد و گفت: در جریان رقابتهای فوتسال جهانی ناشنوایان جهان که به میزبانی برزیل برگزار شده استان قم ۲ نماینده داشت.
وی همچنین به کسب مقام اول رشته فوتسال ناشنوایان کشور در سال گذشته و رتبه دوم امسال اشاره و بیان کرد: مرتضی جدایی و میثم اخوان نیز از استان قم در رشته کاراته ناشنوایان جهان دارای رتبه هستند.
به گفته علیزاده حضور خیران و نهادهای خصوصی در کنار بهزیستی و انجمن ناشنوایان برای حمایت از ناشنوایان ورزشکار برای حضور در رقابتهای کشوری و حتی جهانی کمترین خواسته جامعه ناشنوایان قمی است.