"محمد میرزایی مقدم" روز شنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا اظهار کرد: یک هزار و ۱۰ مورد از این مجموع مربوط به اطفای آتش و ۴۹۰ مورد نیز مربوط به امداد و نجات بوده است.
وی افزود: سازمان آتش نشانی و خدمات ایمنی شهرداری خرم آباد دارای ۱۶۰ نیروی ستادی و عملیاتی است که ۱۴۵ نفر از این مجموع نیروی عملیاتی(آتش نشان) هستند و با توجه به بازنشستگی ۴۰ نفر از نیروهادر سال ۱۴۰۱، امسال با کمبود نیروی آتش نشان و راننده در سازمان مواجه هستیم.
رییس سازمان آتش نشانی و خدمات ایمنی شهرداری خرم آباد با اشاره به برگزاری ۶ رزمایش آماده سازی کارکنان آتش نشانی خرم آباد از ابتدای امسال تاکنون ادامه داد: چهار مورد از این مجموع مربوط به اطفای حریق، ۲ رزمایش مربوط به نجات غریق و ۲ مورد هم مربوط به کار در ارتفاع بوده است.
میرزایی مقدم تصریح کرد: این سازمان به روزترین تجهیزات غواصی را دارد و گرچه تعداد این تجهیزات نسبت به کلان شهرها پایین است اما در زمینه غواصی، توان خوبی دارد و می تواند تمامی استان را به خوبی پوشش دهد.
وی در خصوص ناوگان آتش نشانی خرم آباد عنوان کرد: این سازمان دارای ۳۰ دستگاه خودروی سبک و سنگین بوده و عمر ناوگان آن بالغ بر ۱۵ سال و غیراستاندارد است.
رییس سازمان آتش نشانی و خدمات ایمنی شهرداری خرم آباد افزود: این سازمان دارای چهار دستگاه موتورسیکلت و ۲ فروند قایق موتوری است اما هشت ایستگاه آن برای مقابله و رفع آبگرفتگی های معابر در بارندگی های پیش رو تنها ۲ دستگاه خودروی وانت جهت حمل تجهیزات دارند همچنین با کمبود تجهیزات حفاظت فردی برای آتش نشان ها از جمله کلاه ایمنی، دستکش و چکمه ضد حریق مواجه است.
میرزایی مقدم بیان کرد: از مجموع ایستگاه های هشت گانه آتش نشانی خرم آباد سه ایستگاه در شمال، جنوب و مرکز شهر ۲ منظوره(امداد و نجات و اطفای حریق) هستند که ایستگاه شماره یک در خیابان شریعتی فاقد ساختمان مطلوب می باشد و کارکنان آن در یک اتاقک مستقر شده اند.
به گفته وی به ازای هر ۵۰ هزار نفر در هر شهر باید یک ایستگاه آتش نشانی وجود داشته باشد که از این نظر ایستگاه های خرم آباد با توجه به تعداد، کافی اما فاقد استانداردهای بین المللی از نظر تجهیزات هستند.