تهران- ایرنا- نشست دپارتمان روان شناسی آکادمی ملی کمیته پارالمپیک با حضور دبیراجرایی کمیته ملی پارالمپیک برگزار شد.

به گزارش ایرنا، نشست دپارتمان روان شناسی آکادمی ملی کمیته پارالمپیک با حضور کمال جوانمرد، دبیراجرایی کمیته ملی پارالمپیک برگزار شد. دبیر اجرایی کمیته ملی پارالمپیک و سرپرست کاروان جمهوری اسلامی ایران در بازی های پاراآسیایی هانگژو در ابتدای این نشست گفت: با توجه به نزدیک شدن به زمان اعزام به بازی های پاراآسیایی هانگژو و نیز افزایش فشار روانی ورزشکاران و بالا رفتن استرس در آنها، حضور روان‌شناسان در کنار ملی‌پوشان تاثیر بسزایی دارد.

سرپرست کاروان جمهوری اسلامی ایران در بازی‌های پاراآسیایی هانگژو گفت: روان‌شناسان می‌بایست دغدغه های روانی و ذهنی ورزشکاران را کاهش دهند و موجب آرامش ورزشکاران شوند. یکی از مولفه‌های آرامش، دین و اعتقادات دینی است و همان طور که در قرآن کریم نیز آمده است؛با یاد خدا دلها آرامش می گیرد . باید توجه داشت افزایش اضطراب و دلهره و فشارهای روانی در عملکرد ورزشکاران تاثیر منفی دارد و حتی آنها را دچار افسردگی و سرخوردگی می کند. لذا روان شناسان باید حلاوت و شیرینی دین را به ورزشکاران بیاموزند، چرا که هر چه قدر ایمان قوی‌تر باشد، آرامش هم بیشتر می‌شود.

امین رفیعی‌پور، مسئول دپارتمان روان شناسی آکادمی ملی کمیته پارالمپیک نیز در ادامه خاطر نشان کرد: امروزه روان شناسی ورزشی از ضروریات ورزش قهرمانی است و بسیار مهم است که روان شناس در کنار تیم های ورزشی حضور داشته باشد.

وی گفت: همان طور که ورزشکاران از نظر جسمی باید آماده و ورزیده باشند، از نظر ذهنی هم باید آمادگی های لازم را کسب کنند و تمام تیم های ورزشی در سطح دنیا از خدمات روان شناسی در کنار ورزشکاران استفاده می کنند.

مسئول دپارتمان روان شناسی آکادمی ملی کمیته پارالمپیک تصریح کرد:در خصوص آمادگی های لازم برای بازی های هانگژو باید به این نکته اشاره کنم که برای کلیه تیم های ورزشی روان شناس مقیم تعریف شده و استفاده از خدمات آنها در هر زمان برای ورزشکاران ملی پوش فراهم است. گزارش های ارسالی نیز موید مطلوب بودن وضعیت روانی ملی پوشان اعزامی به بازی های پاراآسیای هانگژو است و در ایام باقی مانده نیز بر افزایش ارائه خدمات و ... به ملی پوشان تاکید شده است. در حال حاضر ۲۱ روان شناس با دپارتمان همکاری دارند و از تجارب و توانمندی کلیه این افراد در راستای سلامت روان ورزشکاران استفاده می‌شود.

در ادامه روان شناسان همکار با دپارتمان روان شناسی به بیان مسائل، مشکلات و دغدغه های خود پرداختند و جوانمرد ضمن بررسی مسائل مطرح شده از زحمات این تیم قدردانی نمود.