دکتر احمد علیجانپور روز یکشنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا اظهار کرد: پایش رتبههای علمی و جایگاه دانشگاهها در سطح کشور از جمله مهمترین مولفههای معرفی هر دانشگاه است و یکی از سنجشهای علمی دانشگاه ارتقای این رتبهها است.
وی اضافه کرد: رتبهبندی «وبومتریکس» که با نام رتبهبندی وب دانشگاهها شناخته میشود، به روز شده که نه تنها رتبهبندی وبگاه دانشگاهها بلکه بهبود انتشارات وب سایت آنهاست که هر سال در ماههای ژانویه و ژوئیه منتشر میشود.
وی ادامه داد: در آخرین ویرایش این نظام رتبهبندی ۴۵۷ موسسه ایرانی حضور داشته و حائز رتبه شدند.
رییس دانشگاه ارومیه با اعلام ارتقای این رتبه بندی گفت: امروز رتبه جهانی دانشگاه ارومیه از یک هزار و ۸۹۹ در سال ۲۰۲۲ با ۹۸ پله صعود به یک هزار و ۸۰۱ در سال ۲۰۲۳ رسید.
بیشتر بخوانید:
۴۴۰ موسسه ایرانی در رتبهبندی وبومتریکس/دانشگاه تهران در صدر قرار گرفت
علیجانپور با اشاره به اینکه سایت وبومتریکس از معتبرترین و جامعترین پایگاههای رتبهبندی مبتنی بر ارزیابی وبسایت دانشگاههای جهان است، افزود: از نخستین اهداف این نظام رتبهبندی پشتیبانی از دسترسی آزاد، دسترسی الکترونیکی به انتشارات علمی و دسترسی به دیگر منابع دانشگاهی است.
به گزارش ایرنا، تأثیر، رویتپذیری، دسترسی، شفافیت، سرآمدی و پژوهش از مولفهها و سنجشهای وبومتریکس برای ارزیابی وبگاه موسسهها است که دانشگاهها با عمل به آن و پایش خود سعی در ارتقا رتبه علمی و جایگاه خود هستند.