به گزارش ایرنا، این مراسم عصر یکشنبه در مسجد فاطمه الزهرا (س) یاسوج برپا شد و آیت الله سید نصیرحسینی نماینده ولی فقیه در استان به تبیین ویژگیهای برجسته علمی، اخلاقی و معنوی این عالم ربانی پرداخت.
نماینده ولی فقیه در کهگیلویه و بویراحمد و امام جمعه یاسوج در این مراسم گفت: آیتالله "سید محمد حسن محقق" عالمی ربانی بود که با خطابه های دلنشین و درس آموز خود به تببین معارف اسلامی و ارشاد افراد کمک کرد.
آیت الله سید نصیر حسینی، روحانیت را یکی از عنصر مهم مولّد فرهنگ در کشور دانست و افزود: چرا که ارزش ها و هنجارها، عمدتا از طریق روحانیت به جامعه تزریق شده و همواره در طول تاریخ، حجت شرعی و مقبول افراد جامعه بوده است.
حضرت آیت الله "سید محمد حسن محقق" استاد اخلاق و عرفان از تباری پاک و جلیل القدر از استادان حوزه اهواز بامداد جمعه ( ۲۴ شهریور)به ملکوت اعلی پیوست.
این مجتهد گرانقدر در کهگیلویه وبویراحمد چشم به جهان گشود که اطلاعات گسترده، بیان جذاب و لحن شیرین این عالم ربانی، منبعی پر فیض برای جمع زیادی از راهجویان وی بود.
این فقیه مردمی دروس حوزوی خود را در شهر قم و اهواز در محضر استادان بنام حوزه همچون آیت الله العظمی میرسید علی بهبهانی، آیتالله العظمی شیخ ابوالحسن انصاری، ایت الله العظمی مروج دنبال کرد که پس از اتمام درسهای حوزه به تعلیم و تربیت شاگردان بسیاری در حوزه علمیه بهبهانی اهواز و تدریس در دانشگاه و تألیف کتاب صرف کرد.
تسلط آن دانشمند بر آیات، روایات، ادعیه، تاریخ اسلام، و زیست سلوکی علما، میراث تمدنی، عرفان و اخلاق بر رشد مخاطبان مؤثر بوده که علاقهمندان بهاندیشه این خطیب سخندان میتوانند از تألیفات وی از جمله: شرح دعای کمیل، شرح خطبه همام، وصف پرهیزکاران، پنجاه مجلس در اخلاق و شورشیدایی بهرهمند شوند.
این عارف بصیر و سالک خبیر، بانی مسجد امام جواد(ع) در منطقه «پاداش شهر» اهواز، مرکزی فرهنگی و معنوی از مساجد قدیمی اهواز و محل شهادت جوانانی است که در راه دفاع از میهن اسلامی مقابل دشمنایستادند.