نیویورک – ایرنا- "ابرام پیلی" معاون نماینده ویژه دولت آمریکا در امور ایران در تداوم ادعاها و تکرار ژست های حقوق بشری دولت جو بایدن مدعی شد که واشنگتن نگران وضعیت "آرمیتا گراوند" دختر نوجوان ۱۶ ساله ایرانی است.

به گزارش ایرنا، ابرام پیلی معاون نماینده ویژه دولت بایدن در امور ایران روز چهارشنبه به وقت محلی برابر با ۴ اکتبر ۲۰۲۳ و ۱۲ مهرماه جاری در شبکه اجتماعی ایکس (توییتر سابق) مدعی شد از گزارش‌ها پیرامون «حمله پلیس اخلاقی به آرمیتا گراوند نوجوان ۱۶ ساله، شوکه و نگران شدیم.»

این مقام آمریکایی با بیان اینکه "اخبار مربوط به وضعیت آرمیتا را دنبال می‌کنیم" مدعی شد: ما همچنان در کنار مردم شجاع ایران می‌ایستیم و برای پاسخگو کردن حکومت ایران در قبال بدرفتاری‌هایش با جامعه جهانی همکاری می‌کنیم.

این مقام وزارت خارجه دولت آمریکا همچنین در تداوم مداخله جویی واشنگتن در امور داخلی ایران گفت: بازداشت مریم لطفی خبرنگار پیگیر این موضوع نیز "غیرقابل قبول و توهین به آزادی‌ رسانه‌ ها" است.

پیلی ادعا کرد: "حکومت ایران باید زمان بیشتری را صرف نگرانی درباره نحوه برخورد با مردم خود کند به جای اینکه مشغول نحوه پوشش رسانه ‌ای بدرفتاری هایش شود."

به گزارش ایرنا، ساعت ۷ صبح روز یکشنبه نهم مهر ماه آرمیتا گرواند دختر دانش آموز ۱۶ ساله در خط ۴ مترو میدان شهدا وارد قطار شده اما به دلیل افت فشار بیهوش شد. این نوجوان در حال حاضر در یکی از بیمارستان‌های تهران تحت درمان است.

پدر و مادر آرمیتا، در گفت‌وگویی ایرنا اعلام کردند که حاشیه سازان بجای حاشیه سازی برای دخترمان دعا کنند. مادر وی در خصوص جزییات حادثه برای فرزندش در خط چهار مترو میدان شهدا افزود: دخترم با دوستانش برای رفتن به مدرسه در مترو شهدا قرار گذاشته بود که پس از ورود به ایستگاه قطار، هنگام سوارشدن دچار افت فشار شد و پس از به هم خوردن تعادلش سرش با لبه واگن قطار برخورد می‌کند.

وی تاکید کرد: در این شرایط توسط دوستانش به بیرون از واگن قطار منتقل شد و بلافاصله با عوامل اورژانس تماس گرفته و دقایقی بعد آرمیتا به بیمارستان منتقل می‌شود. نامبرده از زحمات کادر درمان برای رسیدگی به وضعیت آرمیتا تشکر کرد و گفت: آنها همکاری خوبی با ما برای درمان دخترم داشته‌اند.

مادر آرمیتا در مورد موج سواری رسانه‌های معاند و سواستفاده برخی فرصت طلب از حادثه پیش آمده گفت: تصاویر و فیلم‌های مترو را از زمان ورود تا لحظه سوار شدن به قطار را دیدیم لذا ادعاهای مطرح شده توسط آنها (رسانه‌های معاند) صحت ندارد.

پدر آرمیتا هم گفت که همراه با همسرش «همه فیلم‌های مترو را بررسی کردیم و برای ما ثابت شده که این رخداد یک حادثه بوده است.»