عبدال میرفردی روز پنجشنبه در گفت و گوی اختصاصی با خبرنگار ایرنا افزود: این میزان اعتبار برای اجرای ۲۹ طرح آبخیزداری در گستره ای به مساحت ۱۵۰ هزار هکتار هزینه شد.
وی اظهار کرد: احداث سازه های آبخیزداری علاوه بر ذخیره آب برای دوران کم آبی از بروز سیل و خسارت های ناشی از آن پیشگیری می کند.
میرفردی ابراز کرد: در قالب این طرح ها بیش از ۲۲ هزارو ۳۶۰ متر مکعب عملیات سنگ ملاتی به منظور جلوگیری از رسوب روان آبهای سطحی در فرسایش خاک اجرا شد.
وی گفت: میانگین پیشرفت فیزیکی طرح های آبخیزداری در دست اجرای استان ۷۴ درصد است و همه این طرح ها تا یک ماه آینده به بهره برداری خواهد رسید.
معاون آبخیزداری مدیرکل منابع طبیعی کهگیلویه و بویراحمد گفت: از طرح های در دست اجرا حوزه آبخیز داری پنج طرح در گچساران ، شهرستان های بویراحمد، چرام، مارگون و کهگیلویه هر کدام به تفکیک چهار طرح ، باشت و لنده هر کدام ۲ طرح، سه طرح بهمئی و یک طرح در شهرستان دنا در دست اجراست.
میرفردی گفت: با اجرای این طرح ها سالانه حجم زیادی از روان آبهای سطحی کنترل و از خسارت به اراضی و تاسیسات جلوگیری خواهد شد.
از سال ۱۳۷۰ تاکنون ۲.۶ میلیون متر مکعب سازه آبخیزداری در این استان ایجاد شده است که اجرای این سازه ها باعث ذخیره سالیانه ۴۰میلیون متر مکعب مهار سیلاب و کنترل ۱.۲ میلیون متر مکعب فرسایش خاک در استان می شود..
کهگیلویه و بویراحمد با مساحتی حدود ۱۶ هزار و ۲۴۹ کیلومترمربع، سرزمینی مرتفع و کوهستانی با اقلیم سردسیری و گرمسیری در جنوب غربی ایران قرار دارد و یک درصد مساحت کشور است.