«حسین طالببیگی» روز شنبه در گفت و گو با ایرنا، افزود: در راستای اجرای این طرح بزرگ، آبرسانی به روستاهای امرآباد، ابراهیمآباد، سهلآباد، شهسواران، علیآباد و میرآباد هدفگذاری شده است.
وی بیان کرد: با شکلگیری و فعالیت مجدد این طرح در دولت سیزدهم تاکنون، یکهزار و ۵۵۰ متر شبکه برقرسانی انجام شده و آزمایش پمپاژ چاه نیز صورت گرفته است.
مدیر امور آب و فاضلاب شهرستان اراک ادامه داد: اقدامات این شرکت از زمان فعالیت دولت سیزدهم تاکنون در بخشهای مختلف چشمگیر و روز به روز در حال افزایش است.
طالببیگی اظهار کرد: حفر، تجهیز و راهاندازی چاه شماره ۲ مجتمع آبرسانی معصومیه، حفر، تجهیز و راهاندازی چاه شماره ۲ ایبک آباد، حفر، تجهیز و راهاندازی چاه شماره ۲ خیرآباد، حفر، تجهیز و راهاندازی چاه نیستان- چنگزین، تجهیز و راهاندازی چاه گیلی و جمالکه، حفر چاه آب روستاهای نوازن و ویسمه و حفرچاه جدید آب شرب ساروق، از دیگر اقدامات صورت گرفته در این مدت است.
موفقیتهای کمنظیر در بخش اصلاح و توسعه شبکه انتقال وتوزیع
وی عنوان کرد: در بخش اصلاح و توسعه شبکه انتقال و توزیع نیز از زمان فعالیت دولت سیزدهم تاکنون، اصلاح شبکه روستای گاوخانه در ۲ فاز به طول ۱۴ کیلومتر به همراه ۵۰۰ فقره انشعاب، طرح خط انتقال روستاهای نیستان چنگزین به طول سه هزار و ۵۰۰ متر، پروژه اصلاح شبکه روستای هزاوه به طول چهار کیلومتر به همراه ۱۵۰ فقره انشعاب، اجرای فاز یک مجتمع امیرکبیر با ۲ و هفت دهم کیلومتر و فاز ۲ امیرکبیر با ۲ و نیم کیلومتر برای شروع آبرسانی به ۳۳ روستا دشت فراهان و شهر داودآباد و طرح اصلاح و توسعه شبکه روستاهای داین و قلعهنو به طول یکهزار و ۶۰۰ متر به همراه ۱۲۰ فقره انشعاب انجام شده است.
مدیر امور آب و فاضلاب شهرستان اراک اضافه کرد: حفر و تجهیز چاه جدید، توسعه و اصلاح شبکه روستای مرزیجران به طول ۲ هزار و ۲۰۰ متر، ایجاد و راهاندازی مخزن جدید ۵۰۰ متر مکعبی روستای مرزیجران، اجرای خط انتقال روستای نظمآباد به طول یکهزار و ۱۰۰ متر، اجرای خط انتقال روستای ایبکآباد به طول یکهزار و ۶۱۲ متر و اتصال به مخزن قدیم و جدید و اصلاح و نوسازی شبکه آبرسانی به طول چهار و ۹ دهم کیلومتر در ولیآباد، مالک آباد، خیرآباد و خرم آباد، (یکهزار و ۳۰۰ متر در ولی آباد، ۷۰۰ متر در مالک آباد، یکهزار و ۱۰۰ متر در خیرآباد و یکهزار و ۵۰۰ متر در خرم آباد)، از دیگر توفیقات این شرکت در زمان فعالیت دولت سیزدهم تاکنون است.
طالب بیگی عنوان کرد: در این مدت، اجرای خط انتقال گیلی و جمالکه به طول ۶ و هشت دهم کیلومتر و در گوار با ۳۵۰ متر انجام شده و خط انتقال روستای نوازن به طول سه هزار و ۳۰۰ متر اجرا شد، شبکه آب ضامنجان با ۹۰۰ متر، ۸۰ فقره انشعاب و دهلق با یکهزار و ۸۰۰ متر و ۵۰ فقره انشعاب اصلاح شده است.
وی گفت: شرکت آب و فاضلاب شهرستان اراک از زمان فعالیت دولت سیزدهم تاکنون یکهزار متر در روستای غیرتحت پوشش حسن آباد و یکهزار و ۲۰۰ متر در روستای سوار آباد به همراه ۷۰ فقره انشعاب اجرا کرده است.
نوسازی شبکههای روستایی
مدیر امور آب و فاضلاب شهرستان اراک افزود: نوسازی ۲ هزار متر از شبکه روستای جیریا، تعویض کامل شبکه روستای قلعه ارجناوند به طول چهار هزار و ۵۰۰ متر به همراه ۱۵۰ فقره انشعاب، تعویض سههزار متر از شبکه شهر ساروق به همراه ۱۵۰ فقره انشعاب، تعویض یکهزار متر از شبکه آبرسانی قلعه بالا به همراه ۵۰ فقره انشعاب، تعویض ۷۰۰ متر از شبکه روستای دِه نمک به همراه ۵۰ فقره انشعاب، ساخت مخزن ۵۰ مترمکعبی بهادرستان پایین و اجرای ۹۰۰ متر خط انتقال و اجرای ۲ هزار و ۷۰۰ متر خط انتقال و توزیع آبرسانی برای روستای چقا، بخش دیگری از اقدامات صورت گرفته در ۲ سال گذشته است.
طالب بیگی گفت: از زمان فعالیت دولت سیزدهم تاکنون، این شرکت اجرا و تعویض کل شبکه روستای غیر تحت پوشش قانیاروق سفلی را به طول ۲ هزار و ۵۰۰ متر انجام داده، شبکه فاضلاب کرهرود را تکمیل و سه هزار متر شبکه فاضلاب در سنجان اجرا کرده است.
حذف کامل قبوض کاغذی آببها
وی در خصوص خدمات این شرکت در حوزه مشترکین نیز عنوان کرد: حذف کامل قبوض کاغذی آب بها در راستای توسعه خدمات دولت الکترونیک، انجام و برونسپاری تمام خدمات حوزه مشترکین به دفاتر پیشخوان دولت در راستای سهولت در تردد متقاضیان و مشترکان به لحاظ فراوانی دفاتر پیشخوان دولت در سطح شهرستان و نیز توسعه دولت الکترونیک و ایجاد لینک موسوم به «سوت زنی» بر روی پورتال شرکت به منظور ثبت انشعابات و مصارف غیرمجاز توسط مردم، صورت گرفته است.
مدیر امور آب و فاضلاب شهرستان اراک اضافه کرد: در راستای اجرای تصفیه خانه فاضلاب اراک نیز، استریم چهار، فاز سه تصفیه خانه فاضلاب اراک با ظرفیت ۱۹ هزار و ۲۰۰ متر مکعب در روز تکمیل، سیستم کلرزنی در فاز ۲۵ هزار نفری نصب، راه اندازی و بهرهبرداری شد و پکیج تصفیه خانه فاضلاب روستای ابراهیم آباد با ظرفیت ۱۰۰ مترمکعب در روز
تعمیر، سرویس و راه اندازی شد.
طالب بیگی بیان کرد: کاشت پنج هزار اصله نهال در تصفیه خانه فاضلاب اراک، نصب سامانه آب شیرین کن در روستاهای کمال آباد بالا، حُرآباد، مصلح آباد، خوشدون، خرم آباد، قطار اغاج، شمس آباد (داودآباد)، سامانه دوم جیریا و سه سامانه در مشهدالکوبه انجام شده است.
وی تاکید کرد: سامانههای سه روستای شهرستان اراک نیز در حال جانمایی است و روستای مبارک آباد در انتظار تکمیل ساختمان است.
مدیر امور آب و فاضلاب شهرستان اراک افزود: دریافت گواهینامه برنامه ایمنی آب از آبفا کشور برای روستاهای گوار و مجتمع شمس آباد، تعویض ۱۲ سامانه کلرزن گازی به مایع در راستای افزایش و ثبات کیفی آب و افزایش ایمنی، نصب و راه اندازی هفت سامانه گندزدایی در روستاهای وزیرآباد، مصلح آباد، خوشدون، مشکان جمالکه، نیستان و مالک آباد و خرید و نصب کانکس کلرزنی در روستای ابراهیم آباد (محمدیه)، از دیگر اقدامات صورت گرفته این شرکت از زمان فعالیت دولت سیزدهم تاکنون است.
بیشتربخوانید: ۸۵ درصد روستاهای استان مرکزی از آب آشامیدنی بهداشتی برخوردارند
مطالعات اولیه طرح انتقال آب دریا به استان مرکزی انجام شد
۱۳۰ هزار مشترک شهر اراک از خدمات آب و فاضلاب بهرهمندند.