به گزارش روز پنجشنبه ایرنا و به نقل از روابط عمومی دادگستری کل استان کرمان، امید رضایی افزود: پس از طرح مشکلات این واحد تولیدی در ستاد اقتصاد مقاومتی دادگستری، بلافاصله رسیدگی به موضوع در دستور کار قرار گرفت و جلسات متعددی با مدیران و کارفرمایان این واحد برای به چرخش درآوردن چرخ این کارخانه و پیشرفت صنعتی شهرستان برگزار شد.
وی ادامه داد: با بازدیدهای متعدد میدانی که از کارخانه تیتانیوم داشتیم و حضور در روستاهای اطراف این واحد صنعتی و همچنین جلسات متعددی که با مخالفان و متنفذین محلی برگزار شد در نهایت با همکاری و همیاری مردم و بزرگان طوایف موفق به جلب رضایت عمومی و برداشتن سنگ از جلوی پای این واحد صنعتی شدیم.
رضایی افزود: با راه اندازی فاز اول کارخانه تا یک سال آینده، زمینه اشتغال بیش از ۵۰۰ نفر از مردم بومی این شهرستان فراهم شده و معضل بیکاری و اشتغال جوانان این منطقه تا حدودی رفع می شود.
دادستان کهنوج هشدار داد: با توجه به اینکه کشور در شرایط سخت تحریم و جنگ اقتصادی قرار دارد و با عنایت به منویات رهبر معظم انقلاب (مدظله العالی) مبنی بر حمایت از تولید، دستگاه قضایی با افرادی که قصد کارشکنی و توقف بنگاه های تولیدی را دارند به شدت برخورد می کند.
وی عنوان کرد: کارخانه معدن تیتانیوم در ۲۵ کیلومتری شهرستان کهنوج واقع شده است و در حال حاضر در این واحد تولیدی- صنعتی ۳۵ نفر از افراد بومی مشغول به کار هستند و با راه اندازی واحد سنگ شکن بیش از ۱۰۰ نفر از افراد محلی به کار گرفته می شوند.
رضایی از همکاری خوب کارفرمایان و مدیران این کارخانه در راستای تعهد به مسئولیت های اجتماعی تقدیر کرد و گفت: مسئولان این واحد تولید و صنعتی متعهد به انجام اقدامات عام المنفعه برای مردم محروم این منطقه شدند و مقرر شد کارفرمایان این کارخانه حداقل یک مجتمع آموزشی مناسب در یکی از روستاهای اطراف کارخانه احداث کنند.