به گزارش روز سه شنبه ایرنا، به نقل از استانداری کهگیلویه وبویراحمد "مسعود نوری" اظهار داشت: عملکرد نهادهای مختلف با تشکیل کارگروههای عملیاتی برای کاهش آسیب های اجتماعی به صورت روزانه پیگیری خواهد شد.
وی بر فعالیت بیشتر برخی از دستگاه ها در رابطه با کاهش آسیب های اجتماعی تاکید کرد و گفت: مسئولیت نهادهای ذی ربط در این رابطه باید افزایش یابد.
نوری تصریح کرد: نیاز است اداره صنعت و معدن در برگزاری نمایشگاه ها نسبت به برگزاری نمایشگاه آسییب های اجتماعی نیز اقدامات لازم را انجام دهد.
وی اضافه کرد: کمیته های مختلف برای کاهش آسیب های اجتماعی تشکیل و برای برنامه ریزی بهتر در شورای اداری شهرستانه های ۹ گانه شرکت خواهیم کرد.
نوری تصریح کرد: نهادهای مختلف باید نسبت به اجرای مصوبات جلسات آسیب های اجتماعی اقدام کنند.
وی اضافه کرد: همانطور که مقام معظم رهبری فرمودند و برای آسیبهای اجتماعی به طور مکرر به ما تذکر میدهند و شبانه روز برای این کار دغدغه دارد ما مسئولین نیز باید بحث آسیبهای اجتماعی را در اولویت قرار دهیم و برای آن وقت بگذاریم.
نوری گفت: برای به نتیجه رساندن مسایل اجتماعی باید چشم انداز چندین ساله تعریف کرد.
فرماندار بویراحمد نیز در این جلسه با اشاره به اینکه آسیب های اجتماعی روز به روز در حال افزایش و به خط قرمز رسیده است گفت: کاهش آسیب های نیازمند صرف هزینه و برنامه ریزی همه مسئولان و نهادهای ذی ربط است.
شهرام مهدوی مطلق اظهار داشت: برگزاری جلسات آسیب های اجتماعی روزمره و غیر قابل کارایی شده است.
وی بیان کرد: با توجه به افزایش آسیبهای اجتماعی در برخی از مناطق شهرستان بویراحمد و شهر یاسوج، باید برنامه های عملیاتی و پرهزینه برای کاهش انواع آسیبها در دستور کار نهادها قرار گیرد.
مهدوی مطلق یکی از راههای مقابله با کاهش آسیبهای اجتماعی در بویراحمد توجه به زیر ساختهای روستایی، مساجد، پایگاههای بسیج و پایگاههای انتطامی دانست و گفت: نیاز است سازمان برنامه و بودجه استان هزینه های لازم را تخصیص دهد.
وی بر تعیین تکلیف سکونتگاه های غیر رسمی تاکید کرد و افزود: اعتبار سکونت گاه های غیر رسمی در راه درست هزینه نمی شود.