ساری- ایرنا- امام جمعه موقت ساری گفت: مسوولان استان به ویژه مدیران حوزه آب برای مدیریت و مهار آب در استان بیشتر تلاش کنند تا بارندگی‌ها به بحران تبدیل نشود و نیاز آبی استان نیز در بهار و تابستان تامین شود.

به گزارش روز جمعه خبرنگار ایرنا، حجت‌الاسلام محمدرضا نصوری در خطبه‌های نماز جمعه مرکز استان اظهار کرد: مسوولان متولی حوزه آب از حالا به فکر تأمین آب برای بهار و تابستان آینده باشند. اگر آب مدیریت نشود بحران ایجاد می‌کند. انتظار می‌رود که به فکر افزایش توان استان برای مهار آب‌های سطحی باشند. نباید این بارش‌ها بدون استفاده هدر برود.

وی به فرا رسیدن هفته فراجا نیز اشاره کرد و افزود: از همه کارکنان فراجا در سراسر کشور و به ویژه مازندران قدردانیم که امنیت جامعه و فضای اجتماعی کشور را مقتدرانه تامین می‌کنند. پلیس بداند که مردم پلیس ولایی و مقتدر را در همه حال مورد حمایت خود قرار خواهیم داد.

نصوری با اشاره به فرا رسیدن هفته وقف نیز گفت: دعوت به وقف و نگهداری از موقوفه‌ها امر مهمی است و انتظار داریم بقاع متبرکه قطب فرهنگی جامعه باشند.

امام جمعه موقت ساری اظهار کرد: یکی از نکاتی که باید در حوزه وقف مورد توجه قرار گیرد دعوت به وقف برای امام زمان(عج) است. جهاد با مال یعنی از مال خودمان برای امام زمان‌مان سنگ تمام بگذاریم

وی به پشت سر گذاشته شدن هفته وقف نیز اشاره کرد و افزود: ما مسلمانان سه باور قطعی پیامبر، قرآن و مهدویت را داریم که همچون نرم‌افزاری کاربردی برای جهان می‌تواند به افزایش وحدت و انسجام مسلمانان کمک کند. اگر امروز می‌خواهیم دنباله‌رو پیامبر باشیم باید ببینیم رسالت ما در قبال این سه محور مهم چیست. نخستین رسالت ما ایمان و باور است.

نصوری خاطرنشان کرد: دنیا اگر جاهلانه نسبت به قرآن رفتار می‌کند نشان می‌دهد اندیشه آن‌ها به بن‌بست خورده و ما مسلمانان باید روز به روز نسبت به دستورات قرآن بیشتر پایبند باشیم تا به وفاق جهانی نسبت به قرآن، خدا و پیامبر خدا برسیم.

امام جمعه موقت ساری اظهار کرد: باور دوم ما پیامبر رحمت است. پیامبر عزیز ما ۵۶۰ روایت غیرتکراری درباره امامت دارند. اطاعت از پیامبر را می‌توانیم به عنوان یک نقه راه برای رسیدن به جامعه دنیایی امروزی برقرار کنیم. دستورات پیامبر را باید نهادینه کنیم و پیوست تمام تصمیم‌های خودمان قرار دهیم.

وی تصریح کرد: سومین باور مشترک بین ما مسلمانان بحث مهدویت است که می‌تواند دکترین وحدت بین همه ملل، مذاهب و ادیان الهی باشد. ما روایات متعددی داریم از مخالفان مذهب شیعه که می‌گویند اگر کسی منکر مهدی شود کافر است. حتی اعتقاد به این دارند که مهدی از نسل حضرت زهرا(س) است. بنابراین باید با استفاده از این سه محور مهم برای افزایش وحدت بین مسلمانان گام برداریم.