به گزارش ایرنا، علی آقامحمدی روز جمعه در نشست هم اندیشی جشنواره ملی نان کرمان افزود: کشور ما در حوزه نان سابقه تاریخی دارد، هرچند صنعت نان در طول سالهای گذشته دچار ضایعه شده و برای بازگشت آن به حالت اول باید همفکری داشته باشیم و برگزاری نشست های هم اندیشی در این زمینه بسیار موثر است.
وی تاکید کرد: نان نیاز پایه و مورد احتیاج همگان است و باید کم کم برای این مهم نقشه راه تهیه کنیم و نان قابل حذف نیست.
عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام تصریح کرد: برخی افراد خواستند وضعیت نان را بهبود دهند و آن را تبدیل کردند که اشتباه بود و باید به تدریج به سمت بهبود وضعیت نان برویم.
وی ادامه داد: نان پایه بسیاری از غذاها است و کسانی که در این جشنواره جمع شدند، دغدغه سلامت، تغذیه مناسب و خوشمزه برایشان مهم است.
آقامحمدی با بیان اینکه کرمان شروع کننده بحث نان سالم است خاطر نشان کرد: اکثریت قاطع صنف نانوای کشور خوب است و باید وضعیت نان را از اقلیت سودجو به دست جامعه نانوای سالم برگردانیم.
وی بیان کرد: باید در گام اول سازماندهی برای نانوایان تلاش و برای آنها دوره آموزش برگزار کنیم.
عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام اظهار داشت: ما ۶۸ نوع نان در کشور داریم که باید آنها را معرفی کنیم و جزئیات هر کدام را مشخص و به مصرف کننده بشناسانیم.
وی تصریح کرد: در حال حاضر شهرهای مختلفی مانند شهر لوازم خانگی یا فرش شکل گرفته و ما می توانیم شهر نان داشته باشیم که پخت نان های مختلف در آنجا انجام شود.
آقا محمدی گفت: پژوهشکده های نان برای سلامت تغذیه و مشخص کردن مواد افزودنی حتما در کنار صنعت نان لازم تا برخی بیماری های ناشی از پخت مصرف نان غیرسالم مشخص شود.
وی ادامه دهد: همانطور که پژوهشکده ها در آب و هوا و غیره فعالیت دارند در نان هم می توان فعال باشد و از این ظرفیت برای پژوهش های لازم نیز استفاده شود.
عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام خاطرنشان کرد: برای تبلیغات نان هم باید فکری شود و لازم است مرکز و ستادی ایجاد شود تا تبلیغات نان در آنجا به خوبی اطلاع رسانی شود.
جشنواره ملی نان کرمان از ۱۱ تا ۱۴ مهر در پارک شورا شهر کرمان در حال برگزاری است.