به گزارش خبرنگار ایرنا " سیروس ابراهیمی" روز شنبه در مراسم گرامیداشت روز روستا و عشایر و آغاز سال زراعی ۱۴۰۲- ۱۴۰۳ افزود: یکی از خلاهای اساسی روستاها دردنیا پیچیدگی امر نگهداری روستا است.
وی اظهار داشت: باتوجه به جاذبه شهرها، نگهداری روستا آسان نیست و باید شناخت خوب و برنامه ریزی علمی در روستا داشت تا موجب ماندگاری این مناطق شود.
وی افزود: در صورت استقرار و توسعه روستا و ماندگاری مردم، بسیاری از مشکلات جامعه حل و فصل می شود بنابراین باید به نحوی اقدام کرد تا برخی جاذبه های کاذب شهری موجب تخلیه روستاها، حاشیه نشینی در شهرها و تبدیل قشر تولیدکننده به مصرف کننده نشود.
ابراهیمی گفت: ماندن روستا یک کارعلمی و پیچیده است که به برنامه ریزی دقیق نیاز دارد چراکه زیرساخت بدون شغل، تداوم ندارد و شغل بدون زیر ساخت، پایدار نخواهد بود بنابراین راه، تلفن، برق، آموزش و گاز زیرساخت هستند و باید مهیا شوند که بعد از انقلاب اسلامی در بسیاری از روستاها، به مسایل عمرانی و زیرساختی پرداختیم امابه اشتغال روستا توجه نشد در نتیجه بسیاری از شهرهابه صورت نامتعارف بزرگ شدند.
وی تاکید کرد: در دولت سیزدهم برای انجام توسعه متوازن به معنی ایجاد زیر ساخت و شغل پایدار، اقدامات اساسی انجام شده است و خدماتی که ارائه می شود بی نظیر است.
به گفته وی طی ۲ سال گذشته، پنج هزار و ۵۰۰ میلیارد ریال تسهیلات تبصره ۱۸ سال، ۱۱هزار میلیارد ریال تسهیلات قرض الحسنه ارزان قیمت برای اشتغال روستاها عمدتا درحوزه کشاورزی و دام و طیور، ۱۰ هزار میلیارد ریال در حوزه کمیته امداد و بهزیستی پرداخت شد.
ابراهیمی تصریح کرد: ۹ هزار میلیارد ریال نیز از جز ۲ بند ب تبصره ۱۶ پرداخت شده است.