محمد باقر حاج کاظم روز یکشنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا با بیان اینکه عرضه فرآورده های ناسالم خط قرمز دامپزشکی است، افزود: سازمان دامپزشکی با کسانی که بهداشت عمومی را به خطر بیندازند برابر قانون برخورد خواهد کرد.
وی اضافه کرد: بازرسان بهداشتی دامپزشکی استان به منظور جلوگیری از به خطر افتادن سلامت جامعه از طریق کشتار غیر مجاز دام به صورت مداوم از مراکز عرضه فرآورده های خام دامی بازرسی می کنند.
این مسوول گفت: شهروندان هنگام خرید گوشت قرمز دقت کنند که لاشه دام کشتاری در محل قصابی ها باید دارای مهر بازرسی بهداشتی و برچسب مشخصات تولید، تاریخ انقضا، محل تولید و شرایط نگهداری باشد.
مدیرکل دامپزشکی استان زنجان ادامه داد: مصرف کنندگان هنگام خرید گوشت مرغ از مراکز عرضه مجاز نیز باید به تاریخ تولید و انقضای مرغهای بسته بندی شده توجه کنند و از خرید هرگونه مرغ بدون بسته بندی خودداری نمایند.
وی با بیان اینکه دامپزشکی در تمام ساعات شبانه روز تلاش می کند امنیت غذایی مردم را تامین کند، خاطر نشان کرد: شهروندان برای حفظ سلامت و بهداشت عمومی جامعه، هرگونه تخلف بهداشتی در عرضه فرآورده های خام دامی اعم از گوشت قرمز، مرغ، ماهی، تخم مرغ و عسل را به سامانه ۱۵۱۲ اعلام کنند.
این مسوول گفت: در صورت مشاهده هرگونه موارد غیر بهداشتی و رعایت نکردن موازین و ضوابط بهداشتی در عرضه فرآوردههای دامی نسبت به تشکیل پرونده و معرفی متخلفان به مراجع قضایی طبق ضوابط اقدام می شود.