به گزارش ایرنا ، محمد صائبی مدیرکل روابط عمومی استانداری تهران روز دوشنبه با اشاره به برنامههای فرهنگی پیادهروی اربعین اظهار داشت: در کنار این مراسم معنوی، برنامههای فرهنگی مختلف اجرا و مقرر شد برترین موکبهای استان تهران اعلام شوند.
وی با اشاره به محورهای ارزیابی موکبها افزود: ارزیابی در حوزه های تبلیغات، اطلاعرسانی، جذابیت بصری، تولیدات چند رسانهای و جذب مخاطب در نظر گرفته شد.
مدیرکل روابط عمومی و امور بینالملل استانداری تهران تصریح کرد: ۷۵ موکب فعال در فضای مجازی که آثار خود را در مهلت مقرر ارسال کرده بودند، مورد بررسی قرار گرفتند که ۱۰ موکب با توجه به فعالیت ها و معیارها مشخص شده، شایسته تقدیر شناخته شدند.
صائبی گفت: در گروه اول موکب محبان الرضا(شهید همدانی)، موکب زینبیه؛ گروه دوم موکب محبان الرضا، موکب سلام یا مهدی؛ گروه سوم موکب امام رضایی ها، موکب خدام الحسین؛ گروه چهارم موکب عبدالعظیم حسنی، موکب آل محمد هیئت مکتب الزهرا؛ گروه پنجم موکب رقیه السادات و موکب سید الشباب به عنوان مواکب برتر معرفی شدند.
وی خاطرنشان کرد: امید است با توجه به اهمیت فعالیت، حضور و تولیدات اثرگذار جهت ترویج و تبلیغ شعائر دینی، دبیرخانه کمیته اطلاع رسانی ستاد اربعین استان تهران در طول سال به فعالیت خود برای برنامهریزی و حمایت به منظور ادامه فعالیت خواهد داد.
پیش از این رییس ستاد اربعین شهرداری تهران گفت: برآوردها نشان میدهد چهار میلیون زائر اربعین از ایران عازم عتبات خواهند شد که اگر خانوادههای آنان و جاماندگان را هم در نظر بگیریم عدد قابل توجهی میشود.
محمد امین توکلی زاده، با بیان اینکه ستاد اصلی اربعین در وزارت کشور با حضور سازمان ها و نهادهای مختلف تشکیل می شود، افزود: در چند سال گذشته ستاد اربعین زیر ساخت های خوبی را در مرزها ایجاد کرده است.
معاون امور اجتماعی و فرهنگی شهرداری تهران ادامه داد: شهرداری ها در چند کمیته ستاد اربعین اصلی عضو هستند که در این میان معاون خدمات شهری شهرداری تهران در کمیته خدمات شهری ستاد اربعین کشور و معاون حمل و نقل نیز به عنوان عضو موثر کمیته حمل و نقل حضور دارند.
به گفته وی، ستاد اربعین طبق سال های گذشته با حکم شهردار تهران تشکیل شده و ریاست آن برعهده معاونت اجتماعی و فرهنگی شهرداری است که طبق آن همه سازمان ها و مناطق وظایفی برعهده دارد.