تهران بزرگ - ایرنا - تامین ایمنی در ساختمان‌های پرخطر، مرمت مجسمه برنزی «مرد نشسته» و گل آرایی بدنه بزرگراه شیخ فضل الله اخبار روز دوشنبه ۱۷ مهر ماه حوزه مدیریت شهری پایتخت است.

به گزارش ایرنا، شهردار منطقه ۱۴ با اشاره به تشکیل کمیته ایمنی و مدیریت بحران منطقه ۱۴ گفت: در این کمیته در راستای ایمن سازی ساختمان‌های ناایمن، گودهای پرخطر و برنامه ریزی و بر مدیریت بحران و ارائه خدمات کیفی به شهروندان در شرایط بروز حوادث احتمالی تاکید شد.

امیر یزدی افزود: امکانات و تجهیزات و دانش خیلی خوبی در مجموعه سازمان پیشگیری و مدیریت بحران شهر تهران و سازمان آتش‌نشانی شهرداری تهران وجود دارد که ما برای رفع ناایمنی باید از این امکانات و برنامه‌ها در مناطق استفاده کنیم.

وی ادامه داد: علاوه بر این رفع ایرادات موجود در دستور کار ما قرار دارد و به صورت مرتب و مستمر به پایش موضوعات مربوط به مدیریت بحران، آتش‌نشانی و نیز HSE خواهیم پرداخت.

یزدی با بیان اینکه پیگیر رفع ناایمنی ساختمان‌های پرخطر در منطقه هستیم و امیدوارم تلاش‌ها به شکلی ادامه پیدا کند تا رفع خطر از این ساختمان‌ها صورت بگیرد، تاکید کرد: تلاش می‌کنیم یکی از پایگاه‌های مدیریت بحران جدیدالاحداث منطقه را به منظور افزایش سرانه مدیریت بحران منطقه تا اوایل آبان افتتاح کنیم.

عضو شورای اسلامی و رییس کمیته ایمنی و مدیریت بحران شورای شهر تهران به جمع‌بندی نیز این جلسه پرداخت و یادآور شد: دغدغه ما موضوع ایمنی است تا حرکت به سمت ایمنی را افزایش دهیم.

مهدی بابایی افزود: لایحه توسعه و بهبود ایمنی حریق آتش‌نشانی به شورا ارائه شد و سهم و وظیفه همه سازمان‌ها در قالب این لایحه مشخص شده است.

وی اضافه کرد: شهرداری تهران در حوادث قبلی صرفا به صدور اخطار اکتفا کرده بود. الان وضع بهتر است اما هنوز هم در برخی حریق‌ها فقط به اخطار اکتفا شده که در بحث ارزیابی باید تشکیل پرونده قضایی برای موارد خطرناک صورت گیرد.

مرمت مجسمه «مرد نشسته»

به همت سازمان زیباسازی، بخشی از مجسمه برنزی «مرد نشسته» با توجه به نیاز اثر، مرمت و مجدد بر روی مسیل خیابان شهید مجتبایی (سیمرغ) در سیدخندان نصب شد.

مجسمه «مرد نشسته» اثر منتخب سال ۱۳۸۷ به هنرمندی «شبنم محمدی‌زاده» از جنس برنز و به سفارش سازمان زیباسازی ساخته و جای گذاری شده‌است. هنرمند این مجسمه‌شهری که بخشی از هویت مادی و معنوی پایتخت محسوب می‌شود، معتقد است این اثر به معنای قرار گرفتن در موقعیتی برزخی یا میانی است این موقعیت می‌تواند بین دو دنیا، دو واقعیت، دو حالت یا دو انتخاب متضاد باشد.

شخصی که روی پل نشسته است، به نوعی در حال عبور بین دو واقعیت یا دو حالت است و به مواجهه با انتخاب‌ها و تصمیم‌گیری‌های مهم می‌پردازد.

طرف دیگر، پل نمادی از ارتباط بین جهان مادی و جهان غیبی، زمین و آسمان، زمان حال، گذشته و آینده است. در این صورت، نشستن روی پل می‌تواند به معنای تجربه لحظاتی برزخی باشد که شخص در آن به طور همزمان در دو جهان و دو واقعیت حضور دارد.

بدنه بزرگراه شیخ فضل اله با گل‌های داودی تزیین شد

معاون خدمات شهری و محیط زیست منطقه ۲ گفت: با آغاز فصل پاییز، عملیات گلکاری پاییزی و کاشت گل‌های داوودی در بدنه بزرگراهها، بوستان‌ها و رفیوژ معابر انجام شد.

علی اصغر طاهری اظهار کرد: به منظور آرامش روانی شهروندان و زیبایی فضاهای شهری، طرح کاشت گل‌های فصلی در دستور کار قرار گرفت.

وی افزود: در این طرح بدنه بزرگراه شیخ فضل الله نوری و همچنین معابر شهری و بوستان‌ها با گونه‌هایی از گیاهان و گل‌های فصلی متناسب با شرایط آب و هوایی منطقه ۲ و بخصوص گل‌های زیبای داوودی در انواع رنگ‌های متنوع و شاد جلوه‌ای نشاط انگیز و زیبایی را به تصویر کشیده است.

طاهری اضافه کرد: گل داوودی جزو گل‌های بادوام و دائمی به‌شمار می‌رود و در راستای سیاست مدیریت شهری جهت جایگزینی گونه‌های مقاوم به کم‌آبی با گونه‌های پرنیاز به آب تولید و در سطح منطقه کاشته می‌شود.

معاون شهردار منطقه ۲ گفت: با توجه به تاثیرگذاری فضای سبز بدنه بزرگراه‌ها در زیباسازی و تلطیف فضای شهری و کاهش آلودگی هوا طرح نگهداشت فضای سبز در بدنه بزرگراه‌ها به صورت یک برنامه مستمر در تمام بزرگراه‌های شهر اجرا می شود.