هاشم علایی روز دوشنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا اظهار کرد: با بازگشت این واحدهای تولیدی به چرخه تولید برای بیش از ۲۰۰ نفر در استان اشتغال ایجاد شده است.
وی با بیان اینکه راهاندازی مجدد واحدهای تولیدی و صنعتی راکد در شهرکهای صنعتی استان ۶۵ درصد تحقق یافته است ، ادامه داد: قرار است هفت مورد از واحدهای تولیدی باقی مانده تا پایان امسال از رکود خارج شود.
علایی به کسب رتبه برتر شرکت شهرکهای صنعتی استان اردبیل در میان گروه سوم شهرکهای صنعتی کشور اشاره کرد و گفت: در ۶ ماه اول سال جاری شهرکهای صنعتی اردبیل در راهاندازی مجدد واحدهای راکد و غیرفعال رتبه برتر را کسب کرده که این نشان از همت و تلاش مسئولان، صاحبان واحدهای تولیدی و کارکنان شرکت شهرکهای صنعتی در افزایش تولید و اشتغال و توسعه صنعت استان دارد.
وی هدف از راهاندازی واحدهای راکد را جذب سریعتر نیروی کار و کاهش هزینههای سرمایهگذاری در استان ذکر کرد و ادامه داد: پس از پایش و شناسایی واحدهای تولیدی راکد، تلاش میشود با استفاده از نظر مشاوران کلینیکهای کسب و کار نسبت به ارائه راهکار و مشاوره برای حل مشکلات واحدهای تولیدی اقدام شود.
مدیرعامل شرکت شهرکهای صنعتی استان اردبیل بیان کرد: آموزش، حمایت از حضور در نمایشگاهها و تشکیل کارگروه تسهیل و رفع موانع تولید، از اقدامات این شرکت برای فعالسازی واحدهای راکد استان است.
استان اردبیل دارای ۲۰ شهرک و نواحی صنعتی است.