خسرو شهبازی روز دوشنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا با بیان اینکه ۳۰ درصد تخم مرغ مصرفی شهروندان استان توسط خود واحدهای مرغ تخم گذار در آذربایجان غربی تولید و عرضه میشود، افزود: سالانه بیش از ۱۰ هزار تن تخم مرغ در استان تولید و مابقی نیاز استان از طریق واحدهای آذربایجان شرقی تامین میشود.
وی اظهار کرد: آذربایجان غربی از نظر میزان تولید در رتبه ۱۵ کشوری قرار دارد و سرانه مصرف تخم مرغ در استان ۱۱ کیلوگرم است.
رییس سازمان جهاد کشاورزی آذربایجان غربی با اشاره به اینکه شهرستانهای خوی، میاندوآب، مهاباد و ارومیه تولید کننده عمده تخم مرغ در استان هستند، ادامه داد: این استان همچنین دارای ۷۵۱ واحد مرغ گوشتی به ظرفیت ۱۷ میلیون و پانصد هزار قطعه با تولید بیش از ۹۹ هزار تن گوشت مرغ است و در رتبه هفتم کشوری قرار دارد.
شهبازی اضافه کرد: آذربایجان غربی با داشتن هفت زنجیره فعال تولید گوشت مرغ رتبه اول کشور را دارد و جزء صادرکنندگان گوشت مرغ، جوجه یکروزه گوشتی و تخم مرغ نطفه دار به خارج از استان و حتی کشورهای همسایه به خصوص عراق است.
بیشتر بخوانید: سالانه ۹۰ هزار تُن تخم مرغ در آذربایجان غربی مصرف میشود
وی ادامه داد: حمایت از تولید پایدار تخم مرغ، رفع مشکلات صنعت مرغ تخم گذار و یکپارچه سازی تولید در دستور کار معاونت بهبود تولیدات دامی سازمان جهاد کشاورزی قرار گرفته است.
به گزارش ایرنا آذربایجان غربی دارای ۷۸۰ واحد مرغداری اعم از گوشتی ،تخم گذار و اجداد است که علاوه برتامین نیاز شهروندان گوشت مرغ مازاد بر مصرف استان به سایر نقاط کشور ارسال میشود.