ارومیه - ایرنا - قائم مقام سازمان امداد و نجات جمعیت هلال احمر کشور گفت: کارگاه ملی "رفتار ایمن با مین" در ارومیه با هدف آشنایی و جمع‌آوری مهمات بجا مانده برای هلال احمری‌ها برگزار می‌شود تا در صورت مواجهه با مین در مأموریت های امدادی، پاکسازی موفقی داشته باشند.

حسین عرفانی روز دوشنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا با اشاره به اتمام مرحله اول کارگاه آگاهی رسانی خطرات و رفتار ایمن تر در برابر مین و مهمات بجا مانده از جنگ با موضوع مرور و تحویل ابزارها و درس‌های آموخته در آذربایجان غربی افزود: اطلاع رسانی و آگاهی از خطرات مین و مواد منفجرنشده از جنگ، از مهم ترین حلقه‌های آموزشی است که از دهه ۸۰ با همکاری دفتر کمیته بین المللی صلیب سرخ در ایران و سازمان امداد و نجات در استان‌های مرزی آذربایجان غربی، خوزستان، ایلام، کردستان، خراسان رضوی و کرمانشاه شروع شده و بازخورد خوبی را در سطح این استان‌ها داریم.

وی با بیان اینکه منفجر شدن مین بدترین نوع حادثه در امداد رسانی است، اضافه کرد: این اتفاق تاثیر سنگینی از لحاظ روحی و جسمی برای فرد و جامعه به دنبال دارد که با توجه به برگزاری کارگاه‌های آگاهی رسانی خطرات و رفتار ایمن و مهمات بجا مانده از جنگ توانستیم تا حدودی از این آسیب‌ها جلوگیری کنیم.

وی با تاکید بر لزوم آگاه‌سازی امدادگران هلال احمر در خصوص رفتار جنگی اظهار کرد: کارگاه کشوری آگاهی رسانی خطرات و رفتار ایمن تر در برابر مین و مهمات جا مانده از جنگ با محوریت مرور و تحویل ابزارها و درس‌های آموخته اجرایی شده است.

قائم مقام سازمان امداد و نجات جمعیت هلال احمر کشور با بیان اینکه نمایندگان صلیب سرخ نیز در این دوره حضور دارند، اضافه کرد: مرور و تحویل ابزارها، درس‌های آموخته و ارزیابی کیفیت از عناوین اصلی این کارگاه است که توسط نمایندگان صلیب سرخ جهانی ارائه و مطرح می‌شود.

به گزارش ایرنا، این کارگاه در ۲ مرحله برگزار می‌شود، مرحله اول این کارگاه امروز به پایان می‌رسد و مرحله دوم نیز از ۱۸ تا ۲۰ آبان برگزار می‌شود.

امدادگران ۶ استان‌ درگیر مین مرزی از جمله کرمانشاه، کردستان، ایلام، خوزستان، خراسان رضوی و آذربایجان‌غربی در این دوره حضور دارند.