مدیر حوزه علمیه برادران چهارمحال و بختیاری در حاشیه گشایش این مرکز تخصصی به خبرنگار ایرنا گفت: پس از آنکه طلاب دروس عمومی رایج حوزوی نظیر فقه، اصول، ادبیات و فلسفه را فرامیگیرند، وارد سطح۲ میشوند و باید دروس تخصصی که تا سطح چهار تعریف شده است را آموزش ببیند.
حجتالاسلام اسحاق سعیدی ادامه داد: رشتههای تخصصی در ۱۶ حوزه دانشی که شامل ۴۰۰ رشته و گرایش است، تعریف شده است که امسال با فعال شدن مرکز تخصصی شیخ مفید در استان ۶ رشته شامل مدیریت اسلامی، مشاوره، کلام، تبلیغ با گرایش کودک و نوجوان، حقوق و قضای اسلامی و فقه و علوم قرآنی در ترم تحصیلی جدید ارائه میشود و در ترم بعد ۲ رشته تخصصی تربیت مدرس با گرایش فقه و اصول و گرایش علوم عقلی به این رشتهها اضافه میشود.
وی یادآور شد: در چشماندازی که برای این مرکز تخصصی ترسیم کردهایم، امید است بتوان تا پنج سال آینده، تعداد رشتههای قابل تدریس در این مرکز را به ۲۶ رشته افزایش دهیم.
مدیر حوزه علمیههای برادران چهارمحال و بختیاری با بیان اینکه در سال تحصیلی جدید ۷۰ دانشپژوه در مرکز تخصصی شیخ مفید استان مشغول تحصیل میشوند، اظهار داشت: این دانشپژوهان پس از اتمام تحصیل در مقام استادی در همین مرکز مشغول فعالیت میشوند.
سعیدی افزود: فعال شدن این مرکز تخصصی برای استان دستاوردهای دینی و علمی بسیاری دارد بهطوریکه دانشپژوهان و دانشآموختگان این مرکز میتوانند بهخوبی به شبهات و نیازهای دینی مردم در حوزه فردی و اجتماعی پاسخ دهند.
وی تصریح کرد: یکی دیگر از اهداف ما برای سالهای آینده این است که این مرکز تخصصی را به یک مجتمع آموزشی تبدیل کنیم که در همین راستا برنامهریزی شده است.
مدیر حوزههای علمیه برادران چهارمحال و بختیاری با قدردانی از حمایتهای امام جمعه شهرکرد در راهاندازی مرکز تخصصی شیخ مفید در استان، یادآور شد: بسیاری از استانها از وجود چنین مرکز مهم بیبهره هستند و خدا را شاکر هستیم که این امکان در استان ما فراهم شده و میتوان جوابگوی نیاز طلاب و مردم استان باشیم.
به گزارش ایرنا، در سال تحصیلی جدید بیش از ۸۰۰ طلبه در سطوح یک تا چهار حوزههای علمیه استان مشغول تحصیل هستند.